Recapitulare: 7 agentii romanesti premiate la Golden Drum 2013

Recapitulare: 7 agentii romanesti premiate la Golden Drum 2013

Golden Drum 2013 s-a incheiat pe 11 octombrie si 7 agentii romanesti au fost premiate in cadrul festivalului: GMP Advertising, WEBSTYLER, McCann Erickson/MRM, Saatchi & Saatchi, Geometry Global si Propaganda.

"Gandul.info - Why don't you come over?" le-a adus celor de la GMP Advertising si de la WEBSTYLER un Grand Prix la categoria "Digital Campaigns", un Gold la categoria "Public Relations" si un "Silver" la categoria "Integrated Communication Campaigns".

GMP Advertising a fost declarata agentia independenta a anului, castigand premiul "Tartini" cu 30 de puncte acumulate in competitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related