Senior SEO Specialist @ DWF

Anunt valabil pana la data de 2017-04-07
Companie: Digital Workforce
Tip job: Digital, Marketing, Search, SEO

Lucrati deja ca specialist intr-o agentie SEO, sunteti freelancer sau aveti o experienta in optimizarea pentru motoarele de cautare de cel putin 3 ani?

DWF deschide un post nou pe Specialist SEO Senior.

In cadrul DWF, acest rol presupune realizarea unei strategii eficiente de SEO, dar si identificarea problemelor tehnice pe care un site le are din acest punct de vedere.

Trebuie sa cunoasteti foarte bine notiuni precum: crawling, control indexabilitate, structura interna de linkuri, distributie ancore, tipuri de redirectionari, parametrii avansati de cautare Google etc. 

De asemea, este nevoie sa lucrati in mod eficient cu instrumente precum Google Search Console, Google Analytics, Majestic, Similar Web, Ahrefs, Screaming Frog etc. Cunostintele de Excel reprezinta un avantaj important.

 

Ce mai poate invata un Specialist SEO Senior in cadrul DWF?

In primul rand, oferim posibilitatea de a lucra pe site-uri foarte vizibile din Romania sau aflate in industrii in care este nevoie de identificarea unor solutii SEO foarte ingenioase. Un alt lucru cu care ne mandrim este acela ca specialistii nostri au acces la cele mai performante instrumente SEO din lume.

DWF va ofera posibilitatea de a lucra intr-o agentie cu o foarte buna reputatie in piata, in ale carei metode de lucru si proceduri au deja incredere clienti importanti. Veti lucra intr-un mediu placut, alaturi de tineri cu experienta in online marketing, intr-un birou aflat la 3 min. de piata Unirii. Incurajam o comunicare deschisa si nu exista usi inchise in firma.

Aplica la acest job