Account Executive @ Minio Studio

Anunt valabil pana la data de 2017-04-23
Companie: Minio Studio
Tip job: Digital, Account

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :)

TU…
ești omul nostru dacă ai experiență de 2-3 ani în agenție, ai fost expus la clienți și te conectezi ușor cu ei. Te vrem alături de noi dacă ești proactiv, flexibil și deschis la feedback. Ne-ai convins dacă lucrezi ușor în echipă, ești entuziast, dornic să înveți și să experimentezi ca să afli ce ți se potrivește mai bine – evenimente, digital, proiecte creative sau strategie. E cazul să ne trimiți CV-ul dacă nu te sperie bugetele și prezentările și ai ambiția să te ocupi cap-coadă de proiecte.

NOI
suntem la început de drum, dar ne mișcă zi de zi dorința de a schimba industria și de a munci pentru publicitate care contează, într-un mediu în care ne simțim bine. Am câștigat 23 de pitchuri doar în primul an de la înființare și lucrăm pentru clienți din România, Polonia, Cehia și Olanda din FMCG, retail, pharma, personal care și home care. De asemenea, avem la activ proiecte diverse și integrăm cu pasiune tehnologia în munca noastră.

INTERESAT?
Atunci te invităm să aplici aici!

Aplica la acest job

Related