Graphic Designer @ WebDigital

Anunt valabil pana la data de 2017-05-06
Companie: WebDigital
Tip job: Digital, Art

Cat de mult iti mai aduci aminte de povestile copilariei? Scrise in carti vechi, cu putine imagini sau chiar deloc, au fost principalul mod prin care construiam grafic un univers plin de eroi si eroine.

Grafica ocupa mereu un loc important in modul in care ne exprimam, asa ca noi, WebDigital, cautam cel mai pasionat povestitor prin imagini si tu ai putea fi acela!

Suntem o agentie cu experienta de 5 ani in domeniul PPC Marketing-ului, cu deschidere catre continua imbunatatire a activitatilor curente, cu clienti din majoritatea industriilor si portofolii gestionate de peste 2 milioane de euro pe canele precum Google, Facebook, LinkedIn sau Youtube.

Stim ca talentul tine cont doar partial de instrumente, asa ca iata ce ne dorim de la tine:

  • Sa poti intelege proportiile la Kandinski, sa accesezi abstractul si inovatia la Picasso sau Brancusi, sa te bucure culorile tuturor anotimpurilor si sa le poti folosi producand emotie, sa te provoace intelectual pastisa lui Dali sau fractalii intuitivi ai lui Pollock s.a. – altfel spus, un simt estetic dezvoltat a carui cultivare sa o continui.

  • Sa pui accent pe nevoile clientului, flexibilitate, atentie la detalii, orientare spre rezultat, integrarea feed-back-ului constructiv, capacitatea de sustinere argumentata a unui creativ, pasiune pentru noile tehnologii din domeniul graficii si New Media, lucru eficient in echipa, abilitati de project management.

  • Ne dorim, inainte de toate, intr-un domeniu cu o dinamica accelerata, capacitatea de invatare, deschiderea spre nou, dispozitie spre continua si rapida dezvoltare.

  • Experienta in lucrul cu Adobe Photoshop, Illustrator si InDesign, cunoasterea pachetului Microsoft Office, editare video si elemente de HTML, CSS si design web, cat si in altele la fel de interesante (fotografie, personas marketing, PPC Marketing).

Vei gasi la noi un program flexibil (intr-o saptamana cu doar 32 de ore de lucru eficient, automatizat), un sediu plin de viata in piata Unirii, o echipa tanara si gata sa te sprijine cand ai nevoie, un mediu axat pe dezvoltare constanta (20% din timpul de lucru alocat pentru asta), instrumente “smart” care sa-ti permita analiza activitatii si imbunatatirea acesteia, un salariu proportional cu realizarile si alte beneficii pe care le vom prezenta la un eventual interviu. 

Daca povestile tale sunt spuse cel mai bine prin imaginile pe care le creezi, vrem sa te cunoastem:

Aplica la acest job

Related