Grafician Web @ PIATRAONLINE

Anunt valabil pana la data de 2017-06-12
Companie: PIATRAONLINE.RO
Tip job: Art, Digital

ROCK STAR CONSTRUCT SRL detine brandul PIATRAONLINE ce opereaza la nivel national si european, astazi fiind cel mai important magazin online Home & Deco destinat in principal finisajelor cu piatra naturala. Fiind intr-o ascensiune rapida, cautam tineri talentati, dornici de munca, alaturi de care sa continue dezvoltarea companiei. Oferim un loc de munca sigur, intr-o companie extrem de dinamica. Atmosfera fiind una foarte placuta, un mediu perfect pentru dezvoltare. Vei lucra intr-un super showroom, alaturi de o echipa tanara, prietenoasa si unita.

 

Alatura-te celei mai mare magazin online Home & Deco din Romania, vei lucra intr-un super showroom din Nordul Bucurestiului. Oferim un loc de munca intr-o companie extrem de dinamica, cu o echipa tanara, de succes, intr-o companie ce lucreaza pe Europa si Romania.

PIATRAONLINE este membru Marble Institute of America, castigator ''National Champion'' in cadrul European Business Awards, castigator ''Best Home & Garden'' 2016 Gala Premiilor Ecommerce Romania

Cautam o persoana tanara, dinamica, cu spirit creativ, cu experienta de design/grafica. Candidatul ideal trebuie sa fie deschis la noi provocari, comunicativ si mai ales proactiv. Capacitatea de adaptare si dorinta de a invata lucruri noi.

Descrierea jobului:

  • Respectarea dead line-urilor (si in general punctualitate).
  • Creativitate si caracter proactiv.
  • Capacitatea de a lucra in echipa, de a primi si da feedback constructiv.
  • Experienta min. 2 an intr-un post similar.
  • Cunostinte Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, etc.
  • Capacitatea de a realiza design web pentru campanile noastre de marketing.
  • Cunostinte HTML / CSS.

Detalii program si locatie:
Program: Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
Adresa: Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti
Se poate asigura transport cu shuttle-ul nostru, cu ridicare din B-dul Aviatorilor, Piata Presei sau Baneasa.

Aplica la acest job

Related