BTL Specialist @ Avon

Anunt valabil pana la data de 2017-06-24
Companie: Avon
Tip job: BTL, Marketing

Avon are o forta impresionanta de vanzari, este vorba de Reprezentantii cu care probabil ai interactionat in trecut. Departamentul de Sales Communication & Events are rolul de a creste mereu aceasta comunitate de vanzari, de a organiza evenimente sau competitii care sa pozitioneze Avon ca pe o oportunitate de castig, dezvoltare profesionala sau personala si, poate cel mai important, independenta.

Activitatea ta va influenta in mod direct recrutarea de Reprezentanti noi printr-o strategie stabilita anual si trimestrial, dar si printr-o implementare fara cusur. Vei coordona de la evenimente indoor / outdoor, pana la caravane in toata tara sau conferinte de vanzari cu un public intre 150 si 4000 oameni si vei avea in vedere totul, de la concept, buget, planificare, implementare si follow-up.

Rolul este pe o perioada determinata de un an.

 

Asadar, care vor fi responsabilitatile principale ale rolului de BTL Specialist:

  • Creeaza si implementeaza evenimentele de Sales pentru recrutarea de noi Reprezentanti (concept, bugetare, implementare, follow-up). Implementeaza activari de produse. Este owner de buget pentru evenimentele de recrutare. Coordoneaza forta de vanzari existenta in implementarile locale (in teritoriu) ale evenimentelor de recrutare, ale initiativelor sau activarilor de Sales.
  • Coordoneaza organizarea celor doua Conferinte de Vanzari ale Directorilor de Zona, dar si Conferinta Anuala a Liderilor de Vanzari, cel mai mare eveniment Avon. Colaboreaza cu agentii de publicitate, productie sau travel. Actioneaza ca un Project Manager si coordoneaza oamenii implicati direct din echipa de Sales Communication & Events in toata implementarea.

 

Ca sa ai succes in acest rol, ar trebui sa ai:

  • Absolvent(a) de studii superioare
  • Experienta in marketing sau in organizarea de evenimente de minim 3 ani. Experienta intr-o agentie ar fi extrem de potrivita
  • Carnet de conducere, categoria B. Evenimentele au loc in toata tara si vei calatori ~30% din timp
  • Cunostinte avansate de limba engleza, dar si de dulce grai romanesc
  • Abilitatile de comunicare, negociere, planificare strategica, organizare si atentia sporita la detalii sunt pur si simplu vitale in acest rol
  • Iar creativitatea si proactivitatea sunt ceea ce o sa ne faca sa te apreciem si recompensam asa cum meriti!
Aplica la acest job

Related