Social Media Manager @ Republika

Anunt valabil pana la data de 2017-06-30
Companie: Republika
Tip job: Digital, Social Media

Republika este in cautarea unui Social Media Manager care sa fie vocea digitala a brandurilor din portofoliul agentiei! Vei face parte dintr-o echipa foarte pasionata: copywriteri, designeri, strategi si account manageri care se dedica crearii de povesti, conversatii si momente memorabile pe Facebook, Instagram, YouTube si alte platforme sociale.

Ca Social Media Manager vei gestiona in paralel mai multe branduri - unele mai mari, altele mai mici - din industrii diferite. Rolul tau include programarea si publicarea continutului, mentinerea comunicarii directe cu comunitatile si gestionarea activarilor si proiectelor de social media.

Candidatul ideal se simte ca acasa pe Facebook si Instagram, este un "problem solver" innascut, are skill-uri foarte bune de comunicare si vorbeste fluent in emoji! Pasiunea pentru comunicare digitala e obligatorie, iar organizarea si atentia la detaliu sunt cel putin la fel de importante. Postul presupune gestionarea simultana a mai multor comunitati si proiecte, totul intr-un mediu alert si efervescent!

Vrei sa te alaturi echipei noastre? Trimite-ne CV-ul tau si cateva cuvinte despre tine!

Aplica la acest job

Related