Coordonator Marketing @ Proleasing Motors (sediul in Ploiesti)

Anunt valabil pana la data de 2017-07-09
Companie: Proleasing Grup
Tip job: BTL, Marketing, Social Media

Suntem in cautarea unui nou membru al echipei de Marketing la Proleasing Motors, in rolul de Coordonator Marketing.

  • Ai peste 3 ani experienta in Marketing, mai ales pe B2C? 
  • Detaliile sunt importante pentru tine si stii cum sa coordonezi eficient un proiect cap-coada, sa calculezi si sa aloci bugetele necesare? 

Daca ai mai lucrat si cu un software de tip CRM, esti un mic/o mica Napoleon al proiectelor multiple si iti place sa organizezi totul, atunci am vrea sa te cunoastem.

Trebuie sa te atentionam de la inceput ca experienta in industria auto constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.
In schimb este obligatoriu sa ai permis auto!

 

Ce vei face la Proleasing Motors?

  • Vei coordona la nivel operational activitatea de marketing pe toate liniile de business ale companiei si vei gestiona simultan relatia cu stakeholders interni (colegii de echipa, departamentele comerciale si administratve din companie) si externi (agentia de comunicare, furnizorii, partenerii, colaboratorii pe proiecte).
  • Vei coordona parteneriatele, activarile si evenimentele care de desfasoara in plan local.
  • Vei administra activitatea curenta pe conturile de social media ale companiei, cat si activitatile de direct mailing, on- si offline.
  • Vei gestiona comenzile si stocurile de materiale de marketing si vei implementa proiectele de marketing in-store la locatiile Proleasing Motors.
  • Nu in ultimul rand, vei supraveghea respectarea standardelor de comunicare in toate proiectele si, periodic, vei realiza rapoarte pe marginea activitatii de marketing.

Desi suntem o companie cu 16 ani de experienta pe mai multe linii de business in domeniul auto, lumea ne cunoaste mai ales ca dealer auto autorizat pentru marcile Ford si BMW, cu showrooms in judetele Prahova, Buzau si Dambovita.
Din acest motiv, ne-ar placea sa fii si putin pasionat de domeniul auto :)
Un detaliu important de avut in vedere: sediul nostru central se afla in Ploiesti, acolo punem proiectele de marketing in miscare!

Iti vom povesti mai multe despre noi, dar ca sa luam legatura cu tine, lasa-ne un CV si o scrisoare de intentie.
Asteptam sa ne cunoastem!

Aplica la acest job