Account Manager Digital @ Advanced Ideas

Anunt valabil pana la data de 2017-07-13
Companie: Advanced Ideas
Tip job: Account, Digital

Cine suntem, de fapt?

Pe romaneste, in limbaj de cartier, vecinii nostri de pe strada Fainari ne spun ca suntem miez. Dupa doua shot-uri de Uniqvm, colegii de cladire din Budapesta ne zic Digitalis főnokok, iar cei din Atena ne numesc Γκουρού διαδικτύου in timp ce se delecteaza cu un tzatziki autentic. Si ne place! Rau (si nu doar tzatziki-ul)! Fiindca suntem 35 de creiere cu peste 270 de ani de experienta cumulata care formeaza o agentie regionala neafiliata de comunicare full-service, cu ADN 999999999% digital si cu focus pe inovatie in toate proiectele pe care le abordam (am mai fi completat cu inca vreo noua 9-uri procentul, dar avem restrictie de caractere - va prindeti voi). Urmeaza Londra: Say again? Me-uh-z?!?

 

Rolul

Simti ca la nivelul tau de seniorat intr-ale Account Management-ului esti un fel de High Priest?
Probabil ca ti s-a cam apelpisit de proiecte standard care iti par seci si te-ai saturat de clienti care nu au curaj sa provoace in comunicare - dar ii asculti, fiindca un duhovnic bun are rabdare sa isi asculte toti enoriasii.
Te asteptam pentru a-ti da cadrul in care iti poti pune tendintele eretice de tip Luciferic in slujba clientilor - cum ar zice englezul: It's a long way to Heaven - but it all goes through the Client Service Department (bine, poate ca nu a zis fix un englez asta...).
Deci, haide la confesional - promitem cafea buna (si discretie maxima, desigur!).

Aplica la acest job

Related