Ai chef de Marketing Digital “pe bune”?

Anunt valabil pana la data de 2017-07-21
Companie: WebDigital
Tip job: Digital, Internship, Marketing

Intelegi potentialul acestuia? Ai cunostinte solide sau pur si simplu vrei sa afli mai multe? Esti o persoana atenta la detalii, capabila de concentrare, organizata, deschisa spre invatare si care intelege ca disciplina este punctul de plecare al creativitatii?

Daca raspunsul tau este “DA” sau iti doresti sa ajungi sa raspunzi “DA” la majoritatea intrebarilor, am dori sa ne cunoastem mai bine in cadrul internship-ului nostru.

WebDigital este o agentie specializata care face campanii de Pay Per Click Marketing. Am ales sa facem doar ceea ce ne pasioneaza, pentru ca niciun campion la maraton nu a castigat vreodata si cursa de 100 m viteza. Protejam investitiile online ale clientilor nostri si avem un portofoliu anual de cc. 2 milioane de euro si peste 200 de campanii pentru produse si servicii.

Si pentru ca ne dorim tot timpul sa cunoastem oameni cu potential, am dezvoltat un program de internship pe care noi il consideram “super-tare”. Pe o perioada de aproximativ 6 luni te vei familiariza cu filozofia si activitatea zilnica a fiecarui departament din cadrul agentiei, si impreuna vom analiza oportunitatea ca tu sa te alaturi echipei noastre.

Vei avea ocazia sa inveti:

 • time si project management, precum si utilizarea unor instrumente pe care le folosim in activitatea curenta, care ne salveaza timp si ne sporeste eficienta;
 • cum sa construiesti, sa optimizezi si sa dezvolti o campanie de PPC Marketing (Google AdWords, Facebook Ads s.a.), gestionand un cont real, pe bani reali, in cadrul departamentului de Specialisti in PPC Marketing, sub indrumarea unui “meserias”;
 • sa pregatesti si sa ai intalniri cu oameni de afaceri si top manageri, sa gestionezi eficient un portofoliu de clienti, sa faci networking si vanzare consultativa, in departamentul de Relationship Managers, unde te vei comporta ca un veritabil consultant, sub indrumarea unui coleg cu experienta.
 • Ai posibilitatea, astfel, de a afla concret ce este cel mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmeaza si in ce zona te vei putea dezvolta. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum.
 • Desigur, vei putea si sa te distrezi impreuna cu noi la biliard, tenis, poker sau alte “trasnai” care ne mai trec prin cap.

Ce ne dorim de la tine?

 • Sa fii deschis catre invatarea si asimilarea de noi cunostinte, meticulos si ordonat ca un neurochirurg, curios si pasionat ca un explorator;
 • Sa fii “on top of your game” deoarece prioritizarea si gestionarea timpului sunt foarte importante pentru noi;
 • Sa fii o persoana responsabila, capabila sa urmareasca rezultate si sa se automotiveze pentru a le obtine;
 • Sa fii organizat, atent la detalii, sa dezvolti o gandire algoritmica;
 • Sa stapanesti limba engleza, sa ai “DEX appeal” ridicat si simtul umorului;
 • Sa vrei si sa lupti pentru a reusi!

Si mai ales ne dorim, la finele programului de IST (internship “super-tare”), sa ne devii coleg. 

Pentru ca suntem in permanenta cautare de talente, trimite CV-ul prin formularul de mai jos si determina-ne sa-ti facem oferta de angajare.

Aplica la acest job

Related