Affiliate Marketing Intern @ 2Performant

Anunt valabil pana la data de 2017-07-10
Companie: 2Performant
Tip job: Marketing, Digital

Echipa 2Performant caută Affiliate Marketing Intern, pasionat de lumea digitală.

Știm că este greu să te angajezi la inceput de drum, când experiența este o necesitate. Ești pregătit să capeți skill-uri și experiență în cadrul unui internship plătit timp de 3 luni? Aplică până la 10 iulie!

Dacă ești pasionat de internet, tehnologie și ecommerce și știi câte ceva despre marketingul online, aplică la internship și hai să stăm de vorbă! Trebuie doar să vrei să înveți și să ai o personalitate curioasă și entuziasta.

Ai ocazia să discuți cu advertiserii (magazine online) din rețea și să menții relația cu afiliații. Vei învăța despre industria de ecommerce (din România și nu numai) și online marketing de la cea mai bună echipă de marketing afiliat din România.

Aici te așteaptă o echipă cool, de oameni tineri, foarte competitivi și cu simțul umorului. La birou te poți bucura de cafea bună, fructe proaspete și mixuri de nuci și alune, Happy Friday, XBox, scaun de masaj, sac de box, masa de ping-pong sau alte activități fun.

Dacă ți se pare interesant, trimite-ne CV-ul tău împreună cu răspunsul la următoarele întrebări:

  • Care sunt, din punctul tău de vedere, cele mai importante 10 magazine online din Romania?
  • Care din următoarele surse de trafic crezi că au cea mai bună rată de conversie pentru un magazin online și de ce? Blog personal, Google AdWords, comparator de prețuri, pagina de Facebook.
  • Dacă un magazin online are un trafic săptămânal de 20.000 vizitatori unici, din care 525 adaugă cel puțin 1 produs în coșul de cumpărături și doar 125 finalizează comanda, care este rata de conversie pentru acest site? Care este rata de abandon a coșului?

Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Aplica la acest job

Related