Graphic Designer @ Minio Studio

Anunt valabil pana la data de 2017-09-15
Companie: Minio Studio
Tip job: Art, Digital

Știm! E vară, e frumos afară, ești pe plajă și nu-ți pasă de nimic. Dar nu uita vorba aia...Winter is coming. Poate n-ar fi rău să-ți faci CV-ul și să te întorci din vacanță la un birou nou.

TU…

ești omul nostru dacă ai experiență de lucru în agenție, ești entuziast și iubesti publicitatea. Tot pe placul nostru ești dacă ai viteză de execuție în Adobe InDesign, Photoshop si Illustrator. Știi să abordezi un proiect de la concept până în faza de pre-press, abordezi un proiect cu flexibilitate și esti atent la detalii. Dacă ești un om de echipă, suntem nerăbdători să te cunoaștem!  

NOI

suntem 16 profesioniști care au împreună aproape 100 de ani de experiență în domeniul comunicării. Ne mișcă zi de zi dorința de a schimba industria și de a munci pentru publicitate care contează, într-un mediu în care ne simțim bine. Am câștigat 23 de pitchuri doar în primul an de la înființare și lucrăm pentru clienți din România, Polonia, Cehia și Olanda din FMCG, retail, pharma, personal care și home care, printre altele. De asemenea, avem la activ proiecte diverse și integrăm cu pasiune tehnologia în munca noastră.

 

INTERESAT?

Te invităm să aplici aici!

Aplica la acest job

Related