Account Manager @ Minio Studio

Anunt valabil pana la data de 2017-09-15
Companie: Minio Studio
Tip job: Account

Profesionistul gospodar își face CV-ul de pe plajă, pentru că după vară vine toamna. Ia-o prin surprindere și întoarce-te din vacanță la un birou nou.


TU…

ești omul nostru dacă ai experiență de lucru în agenție, ai gestionat proiecte integrate, ai fost expus la clienți și te conectezi ușor cu ei. Tot pe placul nostru ești dacă lucrezi autonom, nu te sperie bugetele și te descurci ușor cu prezentările. Ardem de nerăbdare să te cunoaștem dacă generezi rapid idei bune, iar briefurile tale sunt mereu top notch.

 

NOI

suntem 16 profesioniști care au împreună aproape 100 de ani de experiență în domeniul comunicării. Ne mișcă zi de zi dorința de a schimba industria și de a munci pentru publicitate care contează, într-un mediu în care ne simțim bine. Am câștigat 23 de pitchuri doar în primul an de la înființare și lucrăm pentru clienți din România, Polonia, Cehia și Olanda din FMCG, retail, pharma, personal care și home care, printre altele. De asemenea, avem la activ proiecte diverse și integrăm cu pasiune tehnologia în munca noastră.

 

INTERESAT?

Te invităm să aplici aici!

Aplica la acest job

Related