AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Sales Account @ FIVE’S

Vrei sa activezi in industria de evenimente? Five’s, producator tehnic, creator si designer de spectacole si evenimente corporate, cu o experienta de 20 ani in conceperea de solutii tehnice ingenioase... vezi detalii »

Senior Account Executive @ FCB

Cautam Senior Account Executive cu o experienta de minim doi ani intr-o agentie (preferabil BTL). Pe langa determinare si organizare, ne dorim un coleg/o colega multitasking, cu abilitati de project management si... vezi detalii »

Account Executive @ Rusu+Bortun

Am avea nevoie de un Account Executive pentru campanii digitale si atl, dar mai ales DIGITALE. Cu cel putin un an experienta sau un intership intr-o agentie; ideea e sa nu se intrebe ce e acela un client. Sa fie om,... vezi detalii »

BTL Senior Coordinator @ Brandlink

Noi suntem Brandlink, iar lucrul pe care il facem cel mai bine este sa stabilim o conexiune permanenta intre branduri si consumatori. Avem peste 10 ani de experienta in gandirea si implementarea campaniilor BTL... vezi detalii »

Account Manager @ Rainbow Idea

Cautam coleg/a in echipa de client service. Dupa mai bine de 10 ani de activitate suntem in plin proces de crestere. Echipa de client service are nevoie de un/o nou/a coechipier/a: Minim 4-5 ani experienta in... vezi detalii »

Account Executive @ Publicis

Cautam Account cu experienta de agentie. Daca esti interesat de provocari noi, clienti internationali si iti surade ideea de a fi parte din echipa Publicis, aplica la acest anunt. vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Cautam account manager cu minimum trei ani de experienta in client service si gestionare de proiecte de digital, care sa se alature echipei Republika. Cum va arata o zi obisnuita pentru tine: diferita de orice... vezi detalii »

BTL Senior Account Executive la Momentum

Angajam un Senior Account Executive cu experienta in zona de BTL. Pe cineva care intelege ca “BTL is the new black in advertising”, cu o experienta relevanta in coordonarea de proiecte complexe, si... vezi detalii »

Account Manager @ Republika

Căutăm account cu cel puțin 3 ani de experiență și talente multiple: jongleria cu deadline-uri mari, mici și de foc; arta de a traduce feedback de orice fel în feedback constructiv; fluență atât... vezi detalii »

Senior Account @ Mediascope

Căutăm un Senior Account iscusit, cu experiență minim 3 ani, preferabil în Trade Marketing, care mută și munții din loc pentru a găsi soluții. Carisma, abilitățile de negociere, limba engleză și skill-urile de... vezi detalii »