AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ DDB

Cautam account manager calm, flexibil si empatic cu nevoile clientului, dar si energic si saritor cand lucreaza cu creatia. Experienta de 2-3 ani pe o pozitie similara, in agentie full service. vezi detalii »

Hub Regional Account Manager @ McCann

Are you ready to go global? McCann creative powerhouse is hiring a Hub Regional Account Manager. We are looking for a CS with true "captain" skills and agency experience. Someone with a spark, willing to... vezi detalii »

Republika angajează Account Executive

Căutăm account executive cu minimum 2 ani de experiență pe digital, care: - Și-a păstrat entuziasmul de la început și i-a adăugat eficiența deprinsă în timp; - E un connaisseur și practicant al muncii... vezi detalii »

Account Executive @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

Online Business Sales @ Machteam Soft

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni... vezi detalii »

Account Manager @ Minio Studio

Știai că martie, aprilie și mai sunt lunile indicate pentru a începe un nou job? Te gândești să faci și tu o schimbare? Gând la gând! Angajăm :) TU…ești omul nostru dacă ai experiență... vezi detalii »

Marks angajează Account Manager

Avem nevoie de un Account Manager căruia îi curg emailuri prin vene. Organizat ca un calendar multifuncțional și iubit, deopotrivă, de client și de creație. Minimum 2 ani de experiență într-o agenție... vezi detalii »

HIPPOS angajeaza Account Manager

Minim 5 ani lucrati in agentie. Experienta pe campanii integrate ATL, BTL, Digital. Proactiv, organizat, cu multe mecanisme si campanii livrate catre clienti fericiti. vezi detalii »

Account Manager @ Oval Marketing

Oval cauta BTL Senior Account Manager cu drag de Digital care sa genereze efervescenta si entuziasm cand trimite un brief la echipa de creatie, un XLS Guru pentru care organizarea unui eveniment este cea mai buna... vezi detalii »

Junior Account Executive la McCann Erickson

La McCann Erickson cautam cel mai bun Account Executive. Trimite-ne CV-ul daca ai minim un an experienta de lucru intr-o agentie de publicitate full service si stii ca locul tau este in echipa noastra. Suntem... vezi detalii »

Digital Star cauta Account Manager

Suntem cea mai premiata agentie la IAB Mixx Awards, am fost Agentia Anului la Internetics in 2014, avem mai multe premii Effie castigate si premii la festivaluri internationale de creativitate. Vrem sa pastram acest... vezi detalii »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani intr-o agentie de PR sau in jurnalism, si vrei sa-ti construiesti o cariera, hai sa ne intalnim! Pe scurt, iata ce ne dorim de la tine: Identificarea oportunitatilor de... vezi detalii »

Account Executive @ The Institute

She/He will keep in touch with the clients and sponsors Will do research work for all the projects, clients and sponsors  Will prepare presentations and follow up reports Will be in charge with different... vezi detalii »

Senior Account Manager @ INDG

At INDG we develop technology that enables engaging, hyper-realistic digital product experiences. Our goal is to make "every product playable", by combining the science of technology with the artistry of... vezi detalii »

CS @ V8 Interactive

Ești un CS care se ”exprimă” bine și la client, și în agenție? Răspunsul e ”DA”, doar dacă ai deja experiență de minim 3 ani, știi cum să fii consultant pentru client, dar și să... vezi detalii »

Account Manager @ Smite

Prietenos, atent, un om sa-l pui pe rana. Sa indrageasca BTL-ul si ATL-ul deopotriva. Experienta minim 3 ani in publicitate. vezi detalii »