AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Social Media Manager @ Wunderman

Al nostru om "social" trebuie sa vina de acasa cu experienta in digital si social media marketing, creare de continut, dar si cunostinte minime de SEO, Adwords si FB ads. Noi aducem niste conturi misto ca Ford, Jack... vezi detalii »

Senior Copywriter @ Perceptum

Perceptum cauta Senior Copywriter cu minimum 5 ani experienta in agentii de publicitate, pe campanii integrate online si offline. Daca te potrivesti descrierii, vom aprecia la tine, de asemenea, gandirea strategica,... vezi detalii »

Affiliate Marketing Intern @ 2Performant

Echipa 2Performant caută Affiliate Marketing Intern, pasionat de lumea digitală. Știm că este greu să te angajezi la inceput de drum, când experiența este o necesitate. Ești pregătit să capeți skill-uri și... vezi detalii »

Marketing Junior @ Bookster

Bookster este o companie inovatoare care schimba modul in care citim. Selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor, pe baza unui abonament oferit de companie. Printre cele peste 280 de... vezi detalii »

Online Business Sales @ Machteam Soft

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, cu sediul central in New York si care desfasoara operatiuni... vezi detalii »

Marketing Specialist @ HERTZ Romania

HERTZ Romania, International Franchisee of Hertz Rent A Car and Global Leader in Rent A Car, is looking for a Marketing Specialist who will play a key role in managing the marketing & communications... vezi detalii »

Senior Account @ Mediascope

Căutăm un Senior Account iscusit, cu experiență minim 3 ani, preferabil în Trade Marketing, care mută și munții din loc pentru a găsi soluții. Carisma, abilitățile de negociere, limba engleză și skill-urile de... vezi detalii »