AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Media Specialist @ Altex

Vrei sa faci switch-ul din agentie la client? Daca vrei sa lucrezi in retail si ai peste 2 ani de experienta in departametul de media, te asteptam sa aplici la acest anunt cu un CV. Project management-ul e un plus,... vezi detalii »

Social Media Manager la Zaga Brand

Draga Socializator, Sa-ti spunem de ce esti important pentru noi. Pai, pentru noi tu esti important fiindca reusesti sa faci un mix intre date si creatie, fiindca produci continut, fiindca setezi campanii, pe care... vezi detalii »

PGM ADV caută BTL Project Manager

Căutăm BTL Project Manager cu minimum 3 ani experiență. Bun organizator, responsabil, conectat la tot ce-i nou în materie de producție de eveniment Ideal cu proiecte de trade în portofoliu & cu... vezi detalii »

Senior Account Executive @ FCB

Cautam Senior Account Executive cu o experienta de minim doi ani intr-o agentie (preferabil BTL). Pe langa determinare si organizare, ne dorim un coleg/o colega multitasking, cu abilitati de project management si... vezi detalii »

Digital Project Manager @ Republika

Căutăm project manager cu cel puțin 2 ani de experiență în proiecte de digital, cu care să împărțim zilnic provocări, satisfacții și cafele, iar ocazional mari victorii și mici crize (uneori de... vezi detalii »

BTL Senior Coordinator @ Brandlink

Noi suntem Brandlink, iar lucrul pe care il facem cel mai bine este sa stabilim o conexiune permanenta intre branduri si consumatori. Avem peste 10 ani de experienta in gandirea si implementarea campaniilor BTL... vezi detalii »

Foodwise angajeaza BTL Project Manager

Job-ul presupune: coordonarea evenimentelor si campaniilor BTL instore, outdoor (parcuri, office building-uri etc.), HoReCa; redactarea si sustinerea prezentarilor: acuratetea informatiei, structura, capacitatea... vezi detalii »

Project Planner & Controller @ INDG 

At INDG our mission is to make every product playable. For many years, we have been helping multinational players like Philips, Adidas, Electrolux, Yamaha and Ralph Lauren from our bases in Amsterdam, New York, and... vezi detalii »