AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Responsabil comunicare @ Environ

Responsabilitati participa activ la implementarea si derularea campaniilor de informare si promovare; implementarea activitatilor de marketing pentru companie; activitati de comunicare in social... vezi detalii »

Social Media Manager la Zaga Brand

Draga Socializator/comunicator/narator, Sa-ti spunem de ce esti important pentru noi. Pai, pentru noi tu esti important fiindca reusesti sa faci un mix intre date si creatie, fiindca produci continut, fiindca setezi... vezi detalii »

Social Media Specialist @ De Silva Exclusiv

Noi cei din De Silva Exclusiv cautam social media specialist cu experienta in gestionarea si crearea strategiei de social media.  Printre brandurile gestionate: Haribo, Vittel, Perrier, Moet, Belvedere Vodka si... vezi detalii »

Social Media Manager @ Conversion

Conversion cauta Social Media Manager cu lipici pentru comunitati si fauritor de like-uri, pe Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Facebook si in blogosfera. Din meniu: - strategie de continut urmarind... vezi detalii »

Marks angajează Social Media Manager

Avem nevoie de un Social Media Manager care trăiește in real time și reîncadrează natural comunicarea de la o platformă la alta. Minimum 3 ani de experiență, maximum de energie, pentru că va gestiona toate... vezi detalii »

Digital Specialist @ SmartPoint

We're looking for a digital passionate professional who enjoys developing ideas and put some of them into practice. On a daily basis he will both look at coordinating online campaigns and writing exciting content for... vezi detalii »

Hai cu noi @ Oxygen

Conturile se-adună şi avem nevoie de oameni. Astfel, căutăm un om de Social Media. Ne-am dori să vadă acest anunț, să simtă că e pentru el/ea şi să aplice. Noi ne-am bucura să ne vedem cu cineva care are: Minim 2... vezi detalii »