Maratonul de miscare la linia de sosire


Fitness Camp Live s-a incheiat cu surle si trambite! Dupa ce timp de 5 saptamani am asistat la transformarea lui Andrei - protagonistul experimentului Big Brother initiat de World Class - venise momentul sa tragem linie si sa aflam rezultatele. Si cum succesul proiectului era motiv de sarbatoare si fiind chiar inainte de Craciun, World Class a organizat un concert MARFAR in incinta Mall Vitan. Asadar, atmosfera de sarbatoare a fost intretinuta de muzica buna, iar sprirtul de competitie a fost antrenat de maratonul ciclistilor, pentru care au fost aduse 35 de biciclete de spinning.



Desigur, povestea nu se incheie aici. Dupa cum stiti deja, Andrei Paraschiv a fost consiliat pas cu pas de catre o echipa de specialisti in nutritie, kinetoterapie si sport. El a a urmat o dieta speciala, conceputa de nutritionistii de la World Class, a facut antrenamente de forta si a participat la clase de aerobic si cycling. Iar rezultatele se vad cu ochiul liber. In plus, mai vin argumente si daca e sa consultam cantarul, care spune ca Andrei a pierdut 8,5 kilograme.



Stiu, o sa ridici usor din spranceana: nu-i asa cine stie ce! Dar daca stai sa te gandesti: Andrei n-a tinut dieta, ci doar a invatat sa manance sanatos. In plus, el si-a dezvoltat foarte mult musculatura, ceea ce influenteaza ce zice cantarul.

Asa ca, potrivit antrenorului, mai bine ne luam dupa ce ne arat centimetrul. Astfel, "cea mai importanta transformare a fost scaderea cu 25 cm la nivelul taliei, ceea ce inseamna ca grasimea abdominala, cea mai periculoasa grasime din organism a fost redusa spectaculos.", sustine acesta.



Antrenorul lui Andrei a mai declarat ca miza proiectului a fost "promovarea stilului de viata sanatos prin intermediul mai multor componente: o alimentatie si suplimentatie sanatoasa -stabilita si urmarita indeaprope de catre nutritionistul echipei, antrenamente bine gandite si adaptate particularitatilor de varsta, sex , nivelul conditiei fizice, starea de sanatate, ora din zi, dar si mijloace de refacere necesare (masaj , tratamente corporale etc.) toate aplicate sub privirile curioase ale celor care vizitau zona." Astfel, el si-a exprimat speranta ca acest "maraton al miscarii" va fi un exemplu pentru cei care au privit de pe margine in aceste 5 saptamani.



Campania Fitness Camp Live a dorit sa promoveze si urmatoarea locatie World Class, ce va fi deschisa la inceputul anului urmator in InCIty Residences. Complexul imobiliar localizat in apropierea Bucuresti Mall si dezvoltat de catre Achor Grup va beneficia de cea mai mare locatie World Class din Bucuresti, inclusiv de o piscina interioara. Toate serviciile de care a beneficiat Andrei Paraschiv pe parcursul programului sau vor putea fi regasite in viitorul complex din InCIty Residences.

Despre World Class
World Class este un furnizor de inalta calitate de servicii de wellness. Compania a fost infiintata de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, in anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, sub forma unei retele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.

World Class ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Membrilor si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Staff-ul international al companiei este alcatuit din cei mai talentati instructori de aerobic si fitness.

Compania isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai facilitati si programe de cinci stele atat in salile de aerobic si de forta, cat si in SPA. World Class pune astfel la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related