Razna prin oras

Sunt satula de alergat prin oras. Am obosit sa mai car plase de shopping mai grele decat mine. Plus ca n-am cum sa le plimb cu mine in intalniri. Le-am tot ascuns prin garderobe, dar oricum as face, nu-i deloc usor. Prietenii cred ca trec printr-o faza mai agitata a existentei mele, dar eu simt ca e ceea ce trebuie. Nu vreau sa renunt nici in ruptul capului la stilul meu de viata. Imi place sa caut provocari acolo unde nimeni nu banuieste ca s-ar ascunde ceva. Sunt genul de om care apreciaza surprizele. Si chiar despre o supriza vroiam sa va povestesc.

Ieseam din pub-ul unde avusesem o intalnire de job, cand am descoperit solutia la problemele mele legate de agitatia deplasarilor prin oras: o masina mini. Tocmai se oprise in fata mea. Pe moment, am simtit aceeasi emotie ca atunci cand mi-am cumparat prima pereche de pantofi decupati. Initial, mi-au atras atentia rotile iesite in relief si caroseria compacta. Apoi, am remarcat acoperisul in forma de arc, care-i dadea un aspect indraznet. Sa nu va inchipuiti ca e unul din modelele acelea dragalase de care fug baietii. Ci dimpotriva. Mi s-a parut ca design-ul usor colturos ii confera suplete si degaja incredere.

Ramasa cu privirea atintita pe masina, m-am dezmeticit si l-am asaltat cu intrebari pe posesorul lui. Asa am aflat ca ma uitam la nou lansatul model Chevrolet Spark. Mi-a mai zis ca are un motor de dimensiuni mici si ca dezvolta o putere de 68 cai putere. Ajunge la 100 de kilometri pe ora in 15 secunde (cam cat mi-ar lua mie sa-mi aranjez machiajul intre 2 intalniri) si are o viteza maxima de 154 kilometri pe ora, numai bine pentru o masina de oras. Cat despre consum, in oras si in afara lui, are nevoie doar de 5.1 litri la suta de kilometri.

N-am rezistat tentatiei de a proba experienta de a conduce un astfel de model si m-am autoinvitat in masina. Am fost primita, cu tot cu plasele de la shopping. Am simtit pe pielea mea confortul oferit de spatiul generos al masinii. Ce m-a convins ca trebuie neaparat sa am un astfel de model a fost marturisirea posesorului ei, care era incantat de usurinta cu care se manevreaza noul Spark si de reactia rapida care ofera soferului un sentiment puternic de stabilitate, robustete si incredere in timpul rularii. In plus, noul Spark are o forma compacta, care ma va ajuta sa ma strecor cu usurinta in spatiile stramte ale orasului.

Cand am auzit cat costa mi-am zis ca trebuie sa-l am. Pretul e mai mult decat convenabil: 6999 euro cu tva inclus si in banii astia, foarte multe dotari. Azi sun la reprezentanta!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related