Povestea evenimentelor reusite

Pentru cei dintre noi care suntem obisnuiti cu evenimentele stim deja ce face diferenta intre unul unde vrei sa ramai pentru ca te simti ca acasa si altul unde stai de maxim o ora pentru a face fata etichetei. Stim la fel de bine ca bucuria de a participa la un eveniment nu tine numai de motivul pentru care te afli acolo, ci si de organizare.

360 Revolution a scris cate o poveste cu fiecare eveniment reusit. Cum se intampla in orice poveste si un eveniment lasa o amintire in mintea fiecarui participant.

De aceea ne mandrim ca:

Am lasat 10.000 de oameni uimiti in admiratie la spectacolul de lumini si artificii organizat pentru Revelionul din Piata Constitutiei din 2009 si 2010.

Am luminat Capitala pentru o noapte intreaga cu prilejul Noptii Albe a Bucurestiului din 2007. Iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Am castigat admiratia fotografilor si a celor peste 100.000 de bucuresteni care au iesit din case pentru show-ul de lumini am castigat si nu numai atat. Evenimentul ne-a adus si recunoasterea internationala prin castigarea premiului ILDA Awards in 2008. L-am numi Oscar in domeniu, dar vrem sa fim modestiA…

Am facut ca vocea lui Motserrat Caballe si a lui Albano Carrisi sa rasune in sufletul oamenilor aflati in Piata Constitutiei cu ocazia Concertului de Paste din 2009.

Am fost in spatele organizatorilor si al oamenilor de PR care au iesit invingatori cu un eveniment reusit .

Am fost in spatele sportivilor si al artistilor care au transmis mai convingator emotiile si convingerile lor cu ajutorul tehnologiei noastre. Am castigat deopotriva admiratia, dar si sufletul celor care ne-au acordat increderea de a participa la evenimentele noastre, iar asta ne incurajeaza sa atingem noi performante.

Am trecut si prin Bamboo si Fratelli firesteA… pentru o petrecere sau o lansare de produs. De fiecare data am oferit celor prezenti imagine si sunet la cele mai inalte standarde si nu ne-am multumit cu ceea ce este la indemana. Intotdeauna am creat ceva mai mult pentru clientii nostri.

Povestea 360 Revolution este una simpla: cream si implementam orice concept de eveniment cu ajutorul unei echipe de profesionisti care nu fac abstractie de imaginatie si nici de ingeniozitate. De la consiliere sau concept pana la post-productia si reusita oricarui eveniment, de la conferinta pana la cel mai elaborat concert, 360 Revolution se conformeaza standardelor de calitate ISO 9001.

Mai avem si alte atuuri: preturi competitive, flexibilitate, performanta, profesionalism, creativitate, promptitudine dar nu suntem aici sa ne laudam. Va asteptam pe 360revolution.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related