Fii eco! Fii cool! Fii verde!

E unica. La birou nu poti sa te dezlipesti de ea. Pe unde mergi esti intrebat de ea. Relatia e de durata, prefera sa o tii cat mai aproape dar nu se supara daca o neglijezi. Totusi e bine sa nu comiti imprudenta de a o ignora pentru ca alaturi de ea ti se vor deschide multe usi. Cand e cu tine e de-a dreptul reconfortant ca brusc toti cei pe care nu ii cunosti se intereseaza de tine, afla cum te cheama si prin ce departament lucrezi.

Pentru tot ceea ce face pentru tine merita sa o tii mereu aproape. Aaaaa....si nu ti-am zis, e ecologica! Adica te face cool. Esti in trend pentru ca acum toata lumea vrea sa salveze planeta. Adica esti un super erou. Esti super eco chiar si atunci cand muncesti. Esti un Super-Green!



Si acum sincer, cine nu vrea sa fie un erou? Asa ca noi, cei de la Supercard, iti spunem ca vrem sa te scoatem in evidenta. Vrem sa fii mai tare decat toti. Vrem ca brandul pentru care lucrezi sa fie un model pentru concurentii din piata si pentru ca e un brand eco.

Ti-am starnit curiozitatea? Te vezi deja un erou in lupta impotriva toxinelor care ne distrug ozonul? Intra atunci cu incredere pe www.supercard.ro cauta accesoriile si reinventeaza-te!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related