Solutia ideala pentru biroul tau

In general nu imi place sa folosesc clisee, dar ce sa-i faci daca toamna se numara bobocii? Si fie ca esti boboc la master, fie ca esti boboc in vreo agentie de publicitate sau PR, cu siguranta ai o gramada de hartii adunate de-a lungul timpului si prea putine rafturi.

Septembrie-octombrie este o perioada aglomerata pe birou, in biblioteca, in sertare, in cutii sau in alte cotloane ale casei. Nu poti renunta la toate badge-urile adunate de pe la conferinte si traininguri, nici la cursurile pentru care ai muncit atat, nici la dosarele de prezentare ale universitatilor straine la care ai vrut sa aplici, ca nu se stie niciodata. Si hartiile continua se adune. Cursuri noi la master, documente noi la job, mape de presa, kilograme de celuloza, etichete, stickere, postere de la festivaluri si colectia revistei preferate. Toate tomurile cu care te pomenesti la fiecare inceput de an universitar au devenit bunuri de sezon.

Acum poti inchiria un spatiu cat de mare sau cat de mic ai nevoie pentru a-ti depozita bunurile nefolosite sau de sezon. Euro Mini Storage are un program de 24h la cerere, astfel ca poti oricand sa consulti unul dintre documentele depozitate. Si ca sa fii sigur ca nu isi baga nimeni nasul in hartiile tale, ai un cod personal de acces si securitate 24 din 24, 7 zile pe saptamana. Prin sistemul de detectare a fumului, hartiile tale vor fi protejate de orice scanteie si nici nu se depune praful pe ele datorita foliilor de protectie.

Doar 1euro in prima luna, stai cu ochii pe oferte!

Gasesti depozitul tau personal la adresa Bd. Theodor Pallady Nr.42 J si mai multe detalii pe www.euroministorage.ro sau pe Facebook la http://www.facebook.com/EuroministorageRomania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related