Back to office: EGO

In prezent EGO este mai mult decat un simplu brand de agende si calendare, leader pe piata din Romania. Pentru utilizatori, EGO inseamna garantia calitatii, a unui produs realizat in totalitate in Romania cu materii prime de origine europeana si intr-un mediu cu impact minim asupra mediului inconjurator.

Designerii EGO se straduiesc ca in fiecare an sa prezinte pietei modele inovatoare, adaptate in permanenta unei piete care s-a dovedit in ultimul timp a fi mai dinamica ca niciodata, de-a dreptul provocatoare de cele mai multe ori.

Contrar asteptarilor, piata de agende si calendare nu a urmat trendul pietei de carte, afectata major atat de contextul economic deloc favorabil, cat si de descresterea naturala determinata de aparitia noilor tehnologii "paperless" (smartphone, tablete, informatie in format digital web-based, etc), colectia EGO raportand o crestere a volumelor de peste 20% in perioada 2009-2011.

Producatorul produselor EGO, Imprimeria Arta Grafica este o companie cu un comportament responsabil fata de mediul inconjurator, unitatea de productie fiind certificata Imprim’Vert, FSC™ si PEFC™. Procesul de productie respecta in totalitate legislatia europeana privitoare la munca, drepturile omului si protectia mediului inconjurator.

Colectia EGO 2013 de agende si calendare a fost lansata in reteaua de distributie in luna iunie, fiind disponibila astazi deopotriva partenerilor si clientilor EGO. Este binecunoscut ca produsele de acest tip reprezinta un vehicul foarte bun pentru informatia de tip corporate (brand, informatie, etc), cu o utilizare indelungata comparativ cu alte produse promotionale, expunere extinsa si ROI (return of investment) excelent. EGO 2013 propune clientilor sai o gama extinsa de articole, care include atat produse de buget, adecvate campaniilor de mari dimensiuni, cat si produse premium, inovatoare pentru piata locala.

Produsele EGO pot fi comandate atat in versiunea standard, cat si personalizate, optiunile privitoare la acest aspect fiind multiple. Personalizarea poate fi intr-o forma standardizata sau generatoare de proiecte speciale in care fiecare componenta a produsului este executata intocmai cu specificatiile clientului. Reteaua de distributie EGO, alaturi de echipa de vanzari Imprimeria Arta Grafica sunt gata sa ofere consiliere si transfer de know-how.

Pentru mai multe informatii privitoare la colectia EGO de agende si calendare va rugam sa accesati www.agego.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related