Noul experimentalist.ro - un twist al comunitatilor creative

Daca as fi vocea unui brand tipic, astazi v-as da sfaturi despre cum sa infruntati o dimineata de toamna cu zambetul pe buze. Slava domnului, nu am legaturi cu branduri dintr-alea si probabil ca nici voi nu mai cititi ce scrie orice auto-proclamat geniu in social media pe Facebook. Stiu ca unii din voi si-au inchis conturile de acolo si au fost acuzati de prieteni ca vor sa fie musai contra curentului. Eu va inteleg. Uneori lucrurile pur si simplu nu mai sunt la inaltimea asteptarilor asa ca azi va propun sa experimentati prima platforma sociala care va propune sa va canalizati creativitatea intr-o comunitate.

Noul experimentalist.ro vrea cu orice pret sa adune romanii cu idei indraznete si sa-i puna in legatura unii cu altii. Pentru ca sustine spritul nonconformist si pe cei care indraznesc sa iasa din tiparele gandirii conventionale si sa caute idei, Grolsch lanseaza aceasta platforma ca un spatiu virtual de intalnire unde creativii romani sa-si etaleze inventivitatea si sa ii provoace la randul lor pe ceilalti experimentalisti pentru a-si verifica idei sau proiecte.

Experimentalist.ro e un fel de sala de brainstorming virtuala in care ai certitudinea ca au intrat cele mai vii minti de pe la noi. Si pentru ca de multe ori in brainstorming iese haos, aici conversatiile sunt organizate pe zece domenii de interes astfel incat sa gasesti intotdeauna discutii relevante: Sports & Outdoor, Design & Visual, Photography, Brainfood, Words, Music, Video, Tech & Gadgets, Lifestyle si DIY.

Platforma se vrea a fi una de publishing, gandita astfel pentru a sustine generatia tanara si  ideile fresh, in asa fel incat oricine sa poata adauga continut. Utilizatorii pot sa isi pomoveze astfel lucrarile direct catre publicul care contribuie cu impresii si sfaturi la sectiunea Comentarii. Intreaga opera expusa pe Experimentalist e denumita generic "drop" si poate fi vazuta de catre ceilalti in Stream. 

Iar interactiunea nu se opreste aici. Popularitatea experimentalistilor va fi evaluata folosind un algoritm care recompenseaza utilizatorii activi si apreciati cu un indicator mare de "karma". Cam ca-n viata, nu?

La sectiunea Comunitate puteti vedea ce experimentalisti au ales sa se inscrie deja pe platforma, iar daca vreti sa-i abordati personal, tot aici puteti vedea pe la ce evenimente ii gasiti. Unde mai pui ca experimentalist.ro e si eye candy.



Sursa foto: experimentalist.ro

Jurnalisti tineri care s-au hotarat sa faca treaba asta pe bune, artisti vizuali, comunitati si publicatii creative cum ar fi Feeder, Breslo sau Sub25, sau pur si simplu oameni cool pe care mereu ii invidiez pentru ca au energia sa-si duca pana la capat proiectele din afara biroului. Ei sunt deja acolo si adauga continut atat de misto incat, desi am posibilitatea sa share-uiesc ce imi place si pe alte retele sociale, as prefera sa nu fac asta si sa ramana locul meu secret in care gasesc bunatati. Dar va zic si voua pentru ca sunt sigura ca as vrea sa vad si sa citesc din ce in ce mai multe lucruri interesante.

Pentru ca imi place foarte mult ceata de octombrie-noiembrie si in fiecare an m-am chinuit sa fac fotografii foggy reusite, mi s-a parut util si interesant un articol gasit acolo pe tema asta. Si tot un highlight a fost Vox Pop-ul realizat de Grolsch in care oamenii erau intrebati despre ultima carte citita. Niciodata nu stii cat de mult e adevar in ce spun oamenii in reportaje, dar chiar si asa e misto sa-i vezi incercand sa para cool. Asa ca haideti, experimentalistilor, ne vedem in noua retea!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related