Nu exista scurtaturi si lucrurile bune vin pentru cei care au rabdare

E bine sa fii entuziasmat si sa astepti rezultate. Cand faci ceva ca sa le meriti. Dar lucrurile de genul asta se intampla doar oamenilor care pun ceasul sa sune la 6 si merg doua ore la sala inainte sa ajunga la birou. Pentru ca, nu, exersatul degetelor pe tastatura nu prea echivaleaza cu aerobicul in materie de ardere de calorii. Si nu numai muschii creierului trebuie sa transpire in fata brief-urilor si a deadline-urilor scurte.

Si daca ai decis ca sanatatea este cel putin pe locul II (dupa cel mai nou episod din "Breaking Bad") atunci o sa te intereseze programul "Delta Training System" de la World Class Romania. E un program de exercitii conceput si testat in Suedia, care supune corpul unei transformari reale: functioneaza atat pentru cei care vor sa slabeasca, cat si pentru cei care vor sa se tonifieze. Acum, programul are o reducere de 50% disponibila pana pe 31 martie 2012, si costa 750 de euro (Bucuresti) si 600 de euro (Cluj Napoca). Si are cea mai sigura garantie pe care o poate oferi un program de genul asta: banii inapoi daca obiectivele stabilite nu sunt atinse.

O sa te simti rau inainte sa te simti bine

Pentru ca mai intai esti evaluat din punct de vedere al stilului de viata si al nutritiei (2 ore de analiza). Apoi ti se face un program de fitness pe 90 de zile (3 sesiuni de personal training pe saptamana) corelat cu un regim personalizat pe 90 de zile. Si, ca sa nu te abati de la drumul drept, ai sesiuni de masuratori si evaluare pentru a monitoriza evolutia. Trebuie sa tii un jurnal de nutritie monitorizat de un specialist si saptamanal te spovedesti la antrenorul personal: ce-ai facut si ce nu trebuia, iti marturisesti pacatele. Daca ai noroc scapi cu cateva runde de flotari.

Ai si lectura pentru acasa: brosura cu “Ce sa faci/ Ce sa nu faci” si o brosura despre nutritie si lifestyle. Primesti un ceas de antrenament Polar si ti se da acces la o sala de antrenament World Class, chiar daca nu esti membru. Si poti sa rupi de pe tine tricoul pe care il primesti cadou. Atat de bine o sa arati.

Si merita?

Programul promite o pierdere de pana la 40% din grasimea corporala sau marirea cu pana la 30% a masei musculare. Peste 1.000 de suedezi care au testat Delta Training System si au zis ca merita. Si aici gasesti cateva dintre exemple. Sunt deja trei romani care s-au apucat de program, si-au anuntat obiectivele si a caror evolutie e usor de urmarit.

De exemplu, Alexandru Constantin (prezentator la PRIMA TV) si-a propus cresterea masei musculare. Acum are 42,4% si obiectivul de a ajunge la 76-78 de kilograme. Raul Toma, antrenorul lui, stie ca va trebui sa-i echilibreze cumva dieta si sa gaseasca solutii pentru programul de masa haotic, orele de odihna nepotrivite si, in general, pentru faptul ca face parte dintr-o generatie care nu prea se omoara cu miscarea. Si-si propune sa atinga rezultatele cu 4 sesiuni de antrenament pe saptamana timp de 90 de zile.

Reputatia World Class

E perfecta. Pozele nu sunt doar fotografii avantajoase, salile chiar arata bine, piscinele chiar sunt echipate, antrenorii chiar sunt profesionisti. Cluburile World Class au fost infiintate in 1983 in Suedia de catre atletul si antreprenorul Ulf Bengtsson si au o traditie de aproape 30 de ani, desi la un moment dat brandul a fost reconstruit de la zero. Acum World Class e genul de recomandare pe care poti sa o faci unui prieten.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related