De ce crezi ca ti-a explodat teava, a picat curentul si nu-ti gasesti cheile?

Cu ochii intredeschisi, rasucesti robinetul de la baie si-ti intinzi pasta de dinti pe periuta. Cand, dintr-o data, un jet de apa pornit de sub chiuveta iti ofera un dus neprevazut. Rezolvi problema si mergi in sufragerie cu gandul sa-ti bei cafeaua in timp ce te uiti la stiri. Pornesti televizorul si apare un scurtcircuit. Ti se ia curentul in toata casa. Te ridici nervos, cu gandul sa pleci mai repede la serviciu, dar nu-ti gasesti cheile de la casa. Cauti 30 de minute, deja ai intarziat, numai ca sa descoperi ca tanti Viorica, doamna care-ti face curatenie, le pusese bine in vaza cu flori.

Nu e o serie ciudata de ghinioane sau pur si simplu o dimineata foarte proasta. E doar consecinta unor alegeri facute gresit, la un moment dat. Ai ales la nimereala instalatorul, electricianul a fost o recomandare nefericita si cu doamna Viorica nici nu stii cum te-ai procopsit. Hai sa-ti povestesc ce ai de facut.

Cand vine vorba de o problema mai specializata, intrebi un prieten daca "stie pe cineva" sau te uiti pe vreun site cu anunturi. Nu exista o platforma pe care oameni obisnuiti sa poata cere un colaborator pentru un proiect punctual, pe termen scurt, ajutor care sa aiba un skill particular. Daca aveai nevoie de un loc care sa-ti recomande un tamplar, apreciat de mai multi oameni care i-au folosit serviciile, n-ai fi stiut unde sa te uiti.

Pana sa gasesti Jobescu.ro, care exact asta face. Pe de o parte specialistii pot sa-si ofere serviciile si sa fie cotati in functie de prestatia lor, iar clientii pot inscrie proiecte pentru care au nevoie de colaboratori. Candidatii care isi ofera serviciile pe Jobescu.ro pot aplica la oferte in aceeasi masura in care un angajator poate alege unul dintre aplicanti pentru proiectul sau. In plus, rolurile se pot schimba, iar un utilizator poate sa fie si client, si potential angajat in acelasi timp.

www.Jobescu.ro

Clientii solicita servicii pentru un anumit proiect. Jobescu.ro se ocupa cu a gasi acei specialisti care au skill-urile potrivite pentru job-ul respectiv, iar specialistii sunt anuntati prin e-mail de oferta de serviciu. In acelasi timp si specialistii interesati de un anumit proiect pot aplica, urmand sa primeasca datele de contact ale clientului. Si fiecare primeste un partener pe baza serviciilor pe care le presteaza sau pe baza skill-urilor de care are nevoie.

In plus, referintele sunt verificate. Contractarea unei persoane necunoscute pentru un proiect personal al clientului este mai usoara daca exista informatii despre background-ul specialistului. De aceea, Jobescu verifica si pastreaza o copie a cartilor de identitate a celor care-si prezinta skill-urile pe platforma, iar candidatii care opteaza pentru acest serviciu sunt marcati ca Specialisti Verificati Jobescu.

Jobescu.ro nu e un website de recrutare, ci mai degraba o platforma care usureaza livrarea de servicii consumer to consumer. Website-ul doar faciliteaza intalnirea intre cele doua tabere, fara sa intervina in procesul de negociere al task-urilor si remuneratiilor.

La finalizarea proiectului clientul ii poate da specialistului un rating pe baza unor criterii cum ar fi pretul, seriozitatea si likeability, iar angajatorul va primi si el, la randul sau, un feedback pornind de la aceleasi aspecte.

In contextul economic actual, Jobescu.ro este folositor persoanelor care sunt in cautare de proiecte noi, care sa le asigure un plus din punct de vedere al experientei sau ceva extra din punct de vedere financiar. Apoi vine si in intampinarea clientilor care nu-si doresc un colaborator pe termen lung, ci pe cineva cu un anumit skill, pentru o perioada limitata. Jobescu te ajuta sa gasesti pe cineva care stie sa-ti rezolve o problema, pe care tu habar n-ai de unde s-o apuci, daca esti client. Iar daca esti specialist, te ajuta sa pui la treaba priceperea ta intr-ale instalatiilor electrice sau faptul ca stii sa gatesti ca la mama acasa.

In acelasi timp, Jobescu te tine la curent cu noutatile si pe pagina de Facebook, unde poti urmari cele mai noi proiecte adaugate sau poti gasi alte informatii utile atat pentru clienti, cat si pentru specialisti..

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related