OOH-ul digital si noile oportunitati de promovare pentru brandurile preferate ale romanilor

Wink Public Multimedia, retea de digital signage activa in sectoarele transport public, retail si spatii publice, gestioneaza si vinde spatiu publicitar, impreuna cu partenerii din tara*, in 11 orase din Romania.

Portofoliul Wink cuprinde totemuri digitale, video wall-uri digitale, ecrane LCD si display-uri gigant, amplasate in locuri aglomerate, si timp de expunere ridicat.

“In contextul in care consumatorii calatoresc si isi petrec din ce in ce mai mult timp in afara casei, in diferite locuri cu timp mare de asteptare, exista o multitudine de oportunitati interesante de a ajunge la consumatori si de a interactiona cu ei in aceste locuri. OOH-ul digital – ecrane digitale in spatii publice, in locuri cu timp mare de asteptare – devine rapid o componenta importanta si flexibila de comunicare, iar mediile digitale au, pe segmentul OOH, cea mai mare capacitate si abilitate de a targeta consumatorii, la timpul si momentul potrivit”, precizeaza Doru Chirica (Managing Partner, Wink Public Multimedia).

Pe sectorul transport public, reteaua digitala Wink acopera 9 orase din Romania si ofera un continut informativ si publicitar targetat pe cele peste 800 de ecrane digitale instalate in interiorul mijloacelor de transport in comun si in interiorul refugiilor pentru calatori, intampinand atat nevoile audientei, cat si pe cele ale advertiserilor.

Serviciul de informare pentru calatori este o componenta a platformei de digital signage Wink si permite afisarea de informatii cu privire la ora, statiile urmatoare, legaturi de linie, dar si anuntarea, in statii, a urmatorului mijloc de transport in comun si a minutelor pana la sosirea lui.

Toate informatile sunt transmise in timp real, iar continutul multimedia difuzat angajeaza publicul intr-o experienta care genereaza rezultate. Nu lipsesc, asadar, componenetele GPS trigger si time trigger, astfel incat Wink Public Multimedia ofera advertiserilor avantajul expunerii mesajului la momentul si locul dorite.

Pe segmentul retail, Wink ofera solutii de comunicare ce implica interactivitate, transmitere de informatie instant si oportunitati creative adaptate OOH-ului digital. In orasele Iasi, Suceava, Timisoara si Cluj, Wink ofera spre vanzare spatiul publicitar pe ecranele digitale active in centrele comerciale din portofoliul Iulius Group.

“Avem incredere ca investitiile continue pe care le realizam in tehnologie, eficienta si flexibilitate aduc in atentie avantajele OOH-ului digital si ii fac pe consumatori sa interactioneze din ce in ce mai mult cu informatiile si mesajele publicitare difuzate pe ecranele digitale. Vorbim aici de integrarea plaftormelor de tehnologie mobila pe sisteme de digital signage, dar si de integrarea cu alte dispozitive care sa le ofere advertiserilor posibilitatea de a obtine date din interactiunile consumatorilor cu brandul/campania si sa analizeze contactele si vizualizarile campaniei. Rezultatele obtinute pana acum ne demonstreaza ca antreprenorii si advertiserii cred in beneficiile publicitatii de tip digital OOH si ne motiveaza sa continuam investitiile si planurile de extindere”, adauga Doru Chirica.

*Bucuresti, Craiova, Sibiu, Arad, Buzau, Constanta

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related