Primele carti de vizita multistrat realizate in Romania

Primele carti de vizita multistrat realizate in Romania

Specialistii in tipar digital de la Agrafa Print continua sa-si imbogateasca portofoliul de produse si servicii oferind solutii inovatoare si materiale de promovare cu impact semnificativ.

Cartile de vizita multistrat, proaspat lansate pe site-ul companiei, sunt primele produse de acest tip realizate de o tipografie digitala in Romania. Pe langa rezistenta indelungata, calitatea inalta de tiparire si aspectul business premium, o alta caracteristica importanta al acestor produse de lux care le scoate in evidenta si le deosebeste de oricare alt model de carti de vizita este grosimea suportului (minim 700 gr/mp).

Noile carti de vizita multistrat sunt realizate din mai multe cartone lipite intre ele (tip sandwich), stratul din mijloc asigurand un efect deosebit prin folosirea unei culori contrastante (rosie, albastra sau neagra). Ca suport de imprimare, tipografia Agrafa Print poate pune la dispozitie atat cartoane standard cat si texturate, carora li se poate aplica o plastifiere soft touch (catifelata), lucioasa sau mata.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie produse sau oferte anuntate de Agrafa Print, va invitam sa consultati website-ul companiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related