frufru fresh Design Competition - concurs simplu, fresh, prietenos, nesimandicos

frufru fresh Design Competition - concurs simplu, fresh, prietenos, nesimandicos

o zaresti printre toate celelalte. e inalta, subtire si proaspata. colorata fara sa poarte machiaj. ai crede ca e complicata, dar are o naturalete atat de simpla. te intalnesti cu ea pe pajistea festivalului sau la supermarket, ii ghicesti diversitatea de bun si cumva stii ca puteti fi prieteni. de-adevaratelea, fara bazaconii

vitrina frufru fresh corner, expusa la cele mai tari evenimente din oras, vrea sa prinda viata intr-un nou design. cautam cele mai frufru idei si cei mai talentati tineri creativi.

daca printre pasiunile tale gasim entuziasmat design-ul de produs sau ilustratia, participa la concursul frufru + ArtWe: Design Competition. cea mai potrivit-zapacita propunere de design exterior pentru cooler-ul frufru (the frufru fresh corner) va fi premiata cu o bicicleta Pegas. premiile 2 si 3 vor fi bucurate de frufru si ROD (Romanian Design)

brief-ul si regulamentul concursului pot fi consultate pe artwe.ro. inscrierea lucrarilor in concurs se realizeaza in perioada 15 aprilie- 10 mai, prin trimiterea materialelor cerute la adresa [email protected]

jurizarea va avea loc intre 12- 14 mai, fiind realizata de catre un juriu specializat, iar castigatorul va fi anuntat pe 15 mai. din juriu fac parte Sanziana Pop - Concept Developer la Visuell.ro, Dan Frinculescu - Group Creative Director la Publicis Romania, Ciprian Frunzeanu -€ Co-founder & Head of Pegas Design si Diana Sumanaru -€ Marketing Manager frufru.

prize party-ul va avea loc pe 15 mai, la Casa de pe Chei (Splaiul Unirii nr. 195), pe muzica celor de la Nicecream.fm

despre frufru
frufru e un concept de good food - fara bazaconii, pentru pusi-pe-fuga cu pofta grozava de bun, specializat in frufru goodies fresh, sanatoase, doar din ingrediente luate cu simt de raspundere din natura. facute azi, papate azi. pe frufru il gasesti in magazinele proprii [Str. Batistei Nr.1 (Pta. Universitatii) si Str. Ankara Nr. 1 (rond Pta. Dorobanti)] si in magazinele partenere. mai multe detalii pe frufru.ro si pe Facebook.

despre ArtWe
ArtWe este o asociatie culturala ce isi propune sa promoveze tinerii talentati, creativii aflati la inceput de drum. activeaza in scopul acestei misiuni din anul 2010, timp in care au dus la bun sfarsit proiecte precum: Royal Junkie, Cuprins si Casa de pe Chei. ii gasiti pe artwe.ro si pe Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related