Un tur virtual prin showroom-ul de bucatarii Kuxa Studio

Un tur virtual prin showroom-ul de bucatarii Kuxa Studio

La inceput de aprilie, a avut loc cea de-a doua editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL, pe care am tinut-o la Kuxa Studio. Publicitarii au venit foarte pregatiti pentru al doilea an si s-au intrecut intr-ale bucatariei fara ocolisuri; mai ca ziceai ca sunt profesionisti dupa felurile de mancare pe care ni le-au prezentat in sesiunea de gatit de 3 zile. Alaturi de sustinatorii lor, misunam si noi pe acolo, populand bucatariile de la Kuxa care au gazduit experimentele dulci si sarate ale publicitarilor-bucatari.

Ne-am gandit, asadar, sa va facem cu ocazia asta si un soi de tur al showroom-ului Kuxa Studio din Bucuresti, pe care il gasiti pe strada Putul lu Zamfir nr. 36. Din experienta publicitarilor (si a noastra, pentru ca am sarit si noi sa facem o reteta de budinca ca la bunica acasa), putem spune ca spatiul Kuxa este ideal oricarui pasionat de gatit, dornic de a lucra in echipa pentru a scoate un preparat delicios.

De fapt, cu cat sunt mai multi pasionati, cu atat e mai bine. Cupa Agentiilor la Gatit nu a fost o exceptie: la Kuxa se organizeaza permanent evenimente culinare de grup. Aici au loc si cursuri de gatit, teambuilding-uri, petreceri private sau degustari.

La Kuxa Studio veti putea vedea cateva bucatarii  clasice si moderne complet echipate si accesorizate la cel mai inalt standard calitativ.

Bucatariile sunt fabricate in Germania de Nobilia si sunt croite astfel incat sa se muleze perfect pe spatiul clientului.

Nobilia e cel mai mare producator de mobilier de bucatarie din Germania. Compania produce mobila inca din 1945, procesul de productie fiind astazi complet automatizat. 2600 de bucatarii parasesc zilnic fabrica din oraselul Verl.

Kuxa Studio ofera servicii de consultanta, proiectare, masuratori, montaj si monitorizarea operatiunilor pe toata durata colaborarii cu clientul.

Daca prin turul nostru virtual sau printr-unul live, la fata locului, incepeti sa reconsiderati calitatea bucatariei de acasa, specialistii Kuxa - designeri si monteuri - va pot asista in toate etapele necesare pentru a va cladi un nou playground bucataresc.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile Kuxa, puteti sa-i contactati pe mail, pe pagina lor de Facebook sau poate preferati un apel telefonic (la numarul  021 2241515) pentru a stabili o intalnire.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related