Viata mea printre strangatori

Viata mea printre strangatori

Bunica-mea nu arunca nimic din ce poate fi, candva, refolosit. Strange tot: pungi de plastic, borcane goale, cataloage de la hypermarket-uri, cutiile de la smantana si caserolele alea de inghetata, bidoanele de suc sau cofrajele de oua.

In facultate, am avut o prietena care colectiona reviste de moda si cartoane din alea pe care vin infasurate dresurile. Nu facea niciodata nimic cu ele, dar "daca o sa imi trebuiasca candva"?

La munca am o colega al carei birou a devenit un munte de lucruri inutile. Sau hai, poate nu sunt toate inutile, dar oricum, un munte de chestii care nu ar trebui sa stea pe un birou, ci prin vreun sertar sau depozit. Noi ii zicem "IQads Towers".

Taica-meu tine in debara toata bicicletele pe care le-a avut vreodata un membru al familiei. "O sa le repar cand am timp si o sa le dau altor copii, care au nevoie". Nu ca noi, copiii lui, niste nerecunoscatori.

In liceu aveam o colega care umpluse cu haine balconul apartamentului in care locuia cu parintii. Sa nu va ganditi ca erau puse pe umerase. Nu, daca scoteai ceva de acolo, se prabuseau toate celalalte.

Am un vecin care si-a schimbat de curand aproape toata mobila din casa, dar nu vrea sa renunte la cea veche. O tine pe casa scarii. E super.

Da, stiu ca pare nebunesc, dar chiar ii cunosc pe toti oamenii astia. Cu siguranta stiti si voi cativa la fel. Pana la urma toti suntem un pic strangatori. Pentru ca lucrurile se aduna, iar spatiile in care locuim, ne jucam sau lucram raman la fel. Si nu tot ce se strange e inutil. Poate de unele chestii suntem legati emotional, poate pentru unele avem planuri, poate cand o sa ne luam casa aia mai mare o sa le expunem pe toate. Dar pana atunci? Avem o recomandare. E pentru voi si pentru toti oamenii din viata mea care nu mai au unde sa-si puna lucrurile: va rog sa dati click aici si sa va rezervati un spatiu la Euro Mini Storage.

Este primul depozit cu autoservire din Romania, cu 7500m2 de spatiu de depozitare. Se pot inchiria unitati de depozitare de la boxe de 2mp pana la peste 35mp, in total 1000 de unitati, accesibile din interior sau exterior.

Conceptul de self storage sau self-service storage, cunoscut si ca mini-storage, implica inchirierea spatiilor de depozitare (camere, lockere, boxe etc) pe termen scurt (de obicei month-to-month) persoanelor private si afacerilor. E ideal pentru atunci cand renovezi sau cand te saturi de job si pleci in jurul lumii (norocosule) sau pentru cand pur si simplu nu mai ai loc in casa. Sau daca locul in care lucrezi devine neincapator: ai prea multe chestii pe stoc, nu ai un spatiu special pentru stiu eu ce echipamente, contabila are in birou prea multe contracte (si aici, norocosule) sau chiar ai nevoie de un spatiu care sa-ti gazduiasca sediul social sau cutia postala.

Unitatile de depozitare de la Euro Mini Storage pot fi accesate zilnic intre 7AM si 11PM, si la orice ora cu notificare in prealabil, beneficiaza de supraveghere video si paza 24/7, iar perioada de inchirieie e flexibila. Mai mult, au un tool de estimare a spatiului foarte fain si raspund oricand la intrebari despre spatiu, depozite, camioane, sentimente si alte chestii pe care le implica un astfel de proces. Nu mai aveti nicio scuza. Eu ma duc sa-l ajut pe taica-meu sa mute bicicletele alea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related