Cum legam prietenii prin bucatarii

Cum legam prietenii prin bucatarii
Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL 2014, la Kuxa Studio

Bucataria. Acest spatiu care in generatiile trecute era centrul gospodariei oricarei familii care se respecta, trecuta apoi printr-o perioada de defaimare si inlocuita cu restaurantul, a ajuns in perioade recente sa-si recapete gloria de altadata. De ce? Cultura mancarii a capatat o noua dimensiune. Sa faci o mancare simpla, sanatoasa si gustoasa a devenit o provocare si inca una creativa.

Noi ne-am alaturat deja "miscarii" si sustinem sus si tare ca sa gatesti nu e o corvoada. In spiritul asta organizam si Cupa Agentiilor la Gatit, care a avut loc anul acesta in aprilie, in bucatariile de la Kuxa Studio.

Totusi, nu toti primim cu bucurie ideea de a gati. Se cere aici un "inca", pentru ca uneori e nevoie si de alte elemente ca sa ii atragi spre bucatarie pe cei incapatanati.

Socializarea ar fi prima si cea mai buna solutie. Ce mod mai bun de bonding exista pentru un grup de oameni decat sa gateasca impreuna, iar dupa, sa se si infrupte din roadele muncii lor?

Teambuilding-ul nu trebuie sa fie numai o iesire la bere in care stai si joci carti. Poti face dintr-un teambuilding o experienta educativa. Iar daca alegi bucataria, si degustativa.

Sa gatesti impreuna cu altii e mai greu decat singur. Asadar, o echipa de angajati poate iesi mai sudata, pusa pe colaborare si constienta de sine – deseori, n-ai cum sa stii ca tipul de la IT stapaneste crema de zahar ars mai bine decat bunica ta, care-ti facea cand erai mic.

Reuniunile intre colegii si prietenii pierduti pe ruta liceu - facultate - loc de munca pot fi dureroase, mai ales dupa ce fiecare si-a spus poezia "Ce-am mai facut in ultimii ani, pe scurt". Petrecerea incepe cand conversatia se incheie, si se trece la gatitul in comun.

S-ar putea totusi sa simti o presiune, ca na, cineva cu siguranta va sti sa se descurce mai bine decat tine, care gatesti nonsalant oua ochiuri tari si cartofi prajiti mai arsi decat ar trebui.

Suntem alaturi de tine: e ok sa mai si trisezi cu niste cursuri de gatit – de pilda, cele oferite Societe Gourmet si tinute de chef-ul Daniel Wendorf, venit din Germania cu 12 ani de experienta in gastronomia gourmet. Iti dorim sa poti schimba fumul din bucatarie pe mireasma unor delicatese internationale in sfarsit descifrate.

Daca esti la polul opus, si te numesti deja expert intr-ale bucatariei, probabil nu o singura data te-ai gandit sa-ti faci o emisiune culinara proprie. Kuxa Studio e o destinatie buna - acolo se pot filma pana si reclame care necesita o frumoasa si potrivita bucatarie in background.

In concluzie, daca vrei sa inveti, sa legi prietenii sau sa te filmezi in bucatarie, te poti indrepta catre Kuxa Studio. Showroom-ul Kuxa va e deja familiar daca ati urmarit desfasurarea Cupei noastre de bucatarit intre agentii, dar va amintim totusi ca se afla pe strada Putul lui Zamfir 36. Spor!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related