Liga I a publicitatii merita o productie tailor-made

Liga I a publicitatii merita o productie tailor-made

A sasea si cea mai zvantata editie a Cupei Agentiilor la Fotbal  s-a incheiat vineri, pe 30 mai, dupa 2 zile de meciuri intense, in care s-au infruntat 29 de reprezentative din marcomm-ul romanesc, cu peste 300 de fotbalisti amatori. Prezenti la eveniment au fost si Ad Production, care au asigurat o productie demna de Liga I a publicitatii.

Croitorii de productie publicitara au creat panoul de scor din dreptul fiecarui teren, pentru ca publicitarii sa fie tot timpul la curent cu situatia fiecarei echipe participante.

Ad Production au adus si welcome desk-ul competitiei,  decorat in spirit fotbalistic.

Ad Production s-au gandit si la egourile publicitarilor si au creat un fotopanel pe care erau afisate toate emblemele fotbalistice ale echipelor. Mai multe fotografii cu echipele Cupei gasiti aici si aici.

La finalul competitiei, cei mai fotbalisti dintre creativi au fost premiati cu diplome produse de Ad Production. Castigatorii au fost:
Agentia Anului la Fotbal - Lowe Group
Locul II - Daedalus Consulting
Locul III – Infinit Solutions
Cea mai fairplay echipa – Momentum
Cel mai bun portar – Victor Oprisan si Alexandru Molico, Lowe Group
Goalgetter-ul competitiei – Bogdan Mincu, Lowe Group
Cel mai frumos gol – Marius  Greaca, Momentum
Cea mai creativa emblema - Geometry Global
Cel mai bun echipament - Geometry Global
Cea mai infocata galerie - Grup Sapte
Cea mai buna logistica pe teren si in afara lui, premiu oferit de Event Stuff – Lowe Group

Croitorii de productie publicitara de la Ad Production pot fi mereu alaturi de tine in interactiunea cu consumatorul, croind dupa forma si masura potrivite brandului tau. Ad Production livreaza solutii inovatoare, fie ca vorbim despre produse de semnalistica, POSM-uri, printing indoor sau outdoor. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related