Stiati ca ideile voastre pot sa ne schimbe viitorul?

Stiati ca ideile voastre pot sa ne schimbe viitorul?

Philips are in desfasurare un proiect de responsabilitate sociala care isi doreste sa influenteze pozitiv viitorul copiilor din Romania.

Gandit pe 3 teme, el incearca sa acopere problematici ce tin de perioada de sarcina, un start sanatos in viata si recreere prin lumina. Toate sunt zone de interes care asteapta idei de viitor din partea societatii civile.

De aceea, oricine are idei inovatoare in care crede cu adevarat este invitat sa le posteze pe site-ul IdeiDeViitor.ro. Inscrierea ideilor in concurs se poate face timp de 8 saptamani, intre 5 iunie - 31 iulie, dupa care urmeaza perioada de jurizare intre 4 august - 15 august, pentru ca intre 18 august - 29 august sa se voteze ideile finaliste. Cele mai bune 3 dintre ele vor fi anuntate pe 1 septembrie si vor fi implementate cu finantare si support din partea Philips.

Prin astfel de proiecte, Philips a reusit sa mobilizeze populatia si sa schimbe mentalitati in intreaga lume.

Asa ca, de ce sa nu ne oprim din ce facem pentru cateva clipe? Apoi sa dam un click pe IdeiDeViitor.ro, sa analizam cu atentie lucrurile care ar putea sa schimbe in bine viitorul copiilor nostri si sa venim cu o idee care chiar sa transforme acest vis in realitate?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related