Discovery si IQads te trimit la intalnire cu magicianul Dynamo. Aici, la Bucuresti

Discovery si IQads te trimit la intalnire cu magicianul Dynamo. Aici, la Bucuresti

Suntem in prima zi din cele 3 pe care o sa le petrecem povestind despre Dynamo si oferind invitatii, tot 3, la petrecerea privata unde il puteti intalni personal. Scroll in jos pentru detalii, va rugam.

[UPDATE] S-au ales, in urma deliberarii, un raspuns castigator si 2 rezerve. Il vom contacta pe castigator imediat; daca nu reusim sa dam de el pana in ora 16.00, batem la usa primei rezerve pana la ora 18.oo. Continuam, daca e cazul, a doua rezerva, pana la ora 20.00.

Castigator - Paul Alexandru:
Dynamo a plutit pe Tamisa, in Londra.
As face o reclama la bomboanele Bucuria, foarte gustoase de altfel, cu insight-ul "acum sunt, acum nu mai sunt".

Rezerva 1 - Aurora Gheorghita:
1. Dynamo a plutit pe Tamisa pe 25 iunie 2011
2. Pentru ca mi s-a parut intotdeauna interesanta competitia dintre Coca-Cola si Pepsi, l-as vedea pe Dynamo intr-un spot publicitar in State, din categoria: "tease your competitor". Ca scenariu: Dynamo tine o sticla de Coca-Cola in mana dreapta, si una de Pepsi in stanga. Apoi introduce sticla de Cola in cea de Pepsi, sticla de Cola devenind astfel invizibila - ca tot se pricepe el sa puna diverse obiecte in alte obiecte. Ca headline ar fi ceva de genul: Pepsi, the tasty power of fading to black.

Rezerva 2 - Doua Noua:
Dynamo a plutit pe Tamisa in Anglia pe 25 iunie 2011. Eu l-as folosi pe Dynamo intr-o reclama pentru noul iPhone 6 Plus in care el si-ar folosi puterile pentru a "indoi" telefonul iar apoi ar aparea in cadru unul dintre dezvoltatorii telefonului si ar arata cum functioneaza de fapt noua functie de indoire a telefonului.

 

Fani ai iluzionismului, iata sansa de a va lasa uluiti pe viu de trucurile incredibile ale magicianului Dynamo, cel care a reusit sa hipnotizeze vedete de la Hollywood cu numerele lui de magie. Miliardarul Richard Branson a facut o reverenta in fata sa dupa ce i-a vazut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu si-a mai gasit cuvintele dupa ce a fost levitata de pe un scaun. In 2011, Dynamo a devenit membru al organizatiei The Magic Circle, iar in 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, in calitate de Silver Star for Performance.

In octombrie, Discovery Channel il aduce pe Dynamo in Romania, cu ocazia lansarii celui de-al patrulea sezon al emisiunii Dynamo si magia imposibilului, care va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22.00.

Fanii magicianului se pot intrece pentru sansa de a avea in exclusivitate o intalnire cu el la Bucuresti, pe 9 octombrie. Discovery si IQads pun la bataie 3 invitatii, fiecare dintre ele putand fi castigata in perioada 6-8 octombrie - perioada de desfasurare a concursului pe IQads.

Daca vrei sa te numeri printre cei care concureaza pentru a-l intalni pe Dynamo la Bucuresti, posteaza intr-un comentariu la acest articol raspunsurile la cele doua intrebari de mai jos:

  • Peste ce rau a plutit Dynamo in data de 25 iunie 2011?
  • Daca ai putea crea o reclama cu Dynamo, la ce produs ar fi aceea?

Discovery Romania si IQads vor acorda cate o invitatie pe zi in perioada 6-8 octombrie. Prima repriza a concursului se incheie maine, 7 octombrie, la ora 12.00.

Ca sa participi la concurs, raspunde la intrebarea tehnica si intrebarea creativa din fiecare articol, printr-un comentariu la respectivul articol.
Castigatorul va fi ales de IQads si Discovery si va fi cel mai creativ raspuns primit in ziua respectiva, dintre raspunsurile corecte la intrebarea tehnica.
Orice participant poate inscrie una sau mai multe raspunsuri in concurs, in una sau mai multe din zilele concursului. Orice participant poate castiga o singura invitatie la concurs.

Cu referire la participantii din provincie, mentionam ca nu sunt acoperite cheltuielile extra (transport, cazare etc.). Mai multe informatii despre Dynamo se gasesc pe microsite-ul dedicat.

 
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related