Unmapping iMapp - un eveniment in care afli totul despre video-mapping

Unmapping iMapp - un eveniment in care afli totul despre video-mapping

Casa Poporului. Ne-am obisnuit sa o dispretuim, ca pe unchi decrepit si grobian. Sa nu intelegem fascinatia bizara, pentru noi, cu care fiecare turist strain alege sa o viziteze mai intai, si abia apoi alte obiective, daca mai ramane timp.

Si totusi, intr-o seara de septembrie, peste 70 000 de oameni nu-si puteau dezlipi ochii de fatada Palatului. 70 000 de telefoane filmau cladirea mult hulita, metamorfozata complet de spectacolul iMapp Bucharest 555.  Aceasta este puterea transformatoare a video-mapping-ului.

Creart, Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, impreuna cu 360 Revolution, compania care a asigurat atat suportul tehnic cat si "creative direction-ul" iMapp Bucharest 555, va invita sa descoperiti resorturile ascunse ale acestei transformari, la Unmapping iMapp, un eveniment informal, ce va avea loc pe data de 20 noiembrie.

De la detalii tehnice care vor explica diferenta uriasa dintre un video-mapping si proiectiile obisnuite, pana la semnificatia culturala a unui asemenea proiect sau beneficiile pe care le poate aduce unui brand, Unmapping iMapp aduce in fata publicului din industriile creative si marketing tot ceea ce trebuie stiut despre video-mapping.

Unmapping iMapp este un eveniment organizat de 360 Revolution, cu sprijinul creart, si va avea loc pe data de 20 noiembrie, incepand cu ora 14:00, in sala de spectacole creart, Strada Alexandru Lahovari, Nr. 7.

Accesul este gratuit, insa, deoarece numarul de locuri este limitat, este necesara confirmarea participarii la telefon: 0372 709 400, sau email: [email protected]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related