Iesim la bucatarit pe banii firmei?

Iesim la bucatarit pe banii firmei?

Personaje: colectiv de oameni dintr-o intreprindere creativa si responsabilul cu distractia
Decor: la birou, undeva pe seara

Responsabilul cu distractia: Pana la urma, ce-are mersul la munte pentru construitul-de-echipe?
Colegul 1: S-a fumat. Altceva!
[zarva de propuneri si refuzuri infundate]
Personajul colectiv: Biliard. Nu. Bowling. Hai, bre, ne lasi? Laser tag. Paintball. Munca in serviciul comunitatii. Nu, nu si nu.
Responsabilul cu distractia: Da' pretentiosi mai sunteti, fratilor. Unde sa va duc eu pe voi? [se coboara de sus un beculet, se opreste deasupra unui baiat cu gluga, se aprinde]
Colegul 2: Auziti, cand ati gatit ultima oara?
[voci razlete si ingrijorare]
Personajul colectiv: Cine ne-ar da noua o bucatarie pe mana? Vai si amar de noi!
Colega 1: La mine acasa nu veniti, am zis.

Personajele din sceneta noastra se confrunta cu o problema deosebit de falsa. Nicio bucatarie personala nu trebuie sacrificata pentru un rendez-vous culinar. Doritorii sunt primiti calduros la Kuxa Studio, unde ii asteapta plite, cuptoare si toate cele necesare in bucatarie. Pana si vase. La nevoie, si bucatari care sa-i invete cum sa gateasca (mai bine).

Am bucatarit si noi pe acolo cu ocazia celor 2 editii ale Cupei Agentiilor la Gatit. Toate au mers ca pe roate si am plecat acasa mai talentati. Pentru ca, trebaluind prin bucatarie [carevasazica depasind certuri, drame, avalanse de emotii si intorsaturi de situatie] orice grup de oameni ajunge la liman mai puternic, mai unit, mai inspirat.

Spatiul e totodata un showroom de mobilier + electrocasnice si o locatie pentru evenimente cu tematica culinara: workshop-uri neconventionale de gatit, petreceri private sau teambuilding-uri.

Haideti sa-i vizionati pe pagina de evenimente si, daca vi s-au trezit instinctele de bucatari, dati-le un semn la [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related