7 motive sa pui ideile de pomina pe tricouri cu Epson SureColor #tricouldeadouazi

7 motive sa pui ideile de pomina pe tricouri cu Epson SureColor #tricouldeadouazi

In publicitate, scuzele sunt ca ideile: mereu iti trebuie unele bune, dar niciodata n-ai timp sa le pregatesti suficient. Asa ca am zis sa ajutam dintr-un foc cu doua probleme rezolvate: pentru noptile de pomina, scuze pregatite din vreme si pentru birou, mai putin timp ca sa-ti pui ideile de pomina pe hartie tricou.

Ideile de scuze dupa o noapte de pomina le strangem la competitia de creatie Tricoul de a doua zi. Dar pentru ca stim ca ideile fara productie n-au valoare, le vom produce pe cele mai bune cu o imprimanta cu puteri formidabile de printare direct-to-garment, pe numele ei Epson SureColor SC-F2000, de la Dacora. Va zicem si voua care-s motivele, ca o sa vreti sa faceti la fel cu ideile voastre.

1. Productia e super economica, asa ca nu trebuie sa faci rabat de la idei din cauza bugetului. Baga idei cu duiumul: scuze fara filtru, fara retineri, tuturor celor care te-au cunoscut vreodata.

2. Fiecare tricou se imprima in fix 27 de secunde, e testata treaba. Adica nu pierzi deloc timp cu productia si poti sa te concentrezi pe cat mai multe idei de scuze bune puse pe textila.

3. Imprimanta rezista mult si poate tipari tricouri cu design unicat sau serii limitate. Adica tine si la ideile mai slabe din drafturi. Nu trebuie s-o menajezi, e dura, puternica, stie sa-si ia singura apararea, asa ca poti sa-ti ceri zilnic alte scuze 24/7, fara grija.

4. Nu trebuie sa citesti enciclopedii ca sa stii s-o folosesti, vine cu un soft de editare intuitiv. Scuza-ma, dar treaba ta e sa ai idei, nu sa citesti instructiuni.

5. Poti sa imprimi cu ea detalii si gradatii fine de culoare, deci daca vrei sa-ti ceri scuze cu un tablou de Monet, esti acoperit. Culorile sunt redate si aprobate exact in forma in care le-ai propus in design.

6. Imprima la fel de bine pe imbracaminte neagra / colorata / alba si pe o varietate de materiale textile (cu grosimea de pana la 25mm), asa ca poti sa-ti ceri scuze cu toata garderoba ta, de iarna si de vara.

7. Portiunea imprimata ramane moale, ca sigur ideile sunt tari: asa ca poti sa-ti ceri niste scuze uriase, pe intreaga fata a tricoului, iar la purtare o sa te poti misca in voie, ca un lenes pe o craca confortabila de copac.

Acum ai un motiv in plus sa te inscrii la Tricoul de a doua zi, pana pe 16 februarie. Si sa te uiti mai cu atentia la imprimanta asta, oricand, pe site-ul Dacora.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related