BTL-isti si PR-isti, incolonarea! Ziua Portilor Deschise la Event Stuff

BTL-isti si PR-isti, incolonarea! Ziua Portilor Deschise la Event Stuff

Ideea ne-a venit de la o discutie cu un client: „Wow! Sunt atatea lucruri pe care nu le stiam despre voi!”

Ne-am gandit si-am decis: este nevoie ca oamenii sa ne cunoasca. Sa ajunga la noi dincolo de pagina de site, de articolul newsletter-ului, de peretele de Facebook, de stresul evenimentului sau de discutiile la o cafea. Sa ajunga la noi in „gospodarie”. Pentru ca ne mandrim cu ea si cu ceea ce „ascunde”. Pentru ca ne mandrim si cu cei ce o „gospodaresc”.

Am crescut si ne-am maturizat astfel incat sa ne putem „dezbraca” de secrete.

Avem doua depozite pline. De la hard stuff (cum le place baietilor nostri sa-i spuna) gen corturi si garduri, pana la diverse tipuri de mobilier, decoratiuni si alte „bibiluri”. Orice se afla pe site, exista si in depozit. Doar daca nu-s plecate le evenimente!


La 35 de metri deasupra orasului, cortul rezista


O colorata zona VIP

Suntem o trupa pe cinste: o mana de patru oameni in birou, creionand strategii si gestionand vanzarile, promovarea si relatiile cu clientii si de trei ori mai multi la depozite. Specialisti in implementare, iscusiti la mentenanta. Obisnuiti cu pretentiile clientilor, plecarile prelungite, cursele de-a lungul si de-a latul tarii si montajele contra cronometru.

Am fost furnizori pentru multe evenimente. Am batut tara de la est la vest si de la nord la sud, literalmente, in caravane sau la evenimente singulare. Am invatat sa instalam cantitati impresionante de logistica in timp record, sa o mutam peste noapte dintr-un oras in altul, sa aducem eleganta si stralucire evenimentelor care o cer, sa facem implementari indraznete. Stim sa evaluam riscurile si sa spunem si NU. Ne-am perfectionat, insa, in gasirea de solutii si de variante B. 

Avem multe de aratat si de povestit. (Si suntem constienti ca mai avem multe de invatat). De aceea, ne-am gandit sa ne „rupem” cateva zile pe care sa le dedicam celor ce doresc sa ne cunoasca mai bine. (Si pe care si noi ne dorim sa-i cunoastem mai bine).

Ne deschidem portile!

Ii invitam pe „curiosi” sa intre in jocul nostru si sa descopere indiciile unui parteneriat sanatos. Ii vom ajuta sa ne identifice valorile si sa gaseasca resursele ce le pot asigura linistea. Vom dezvalui secrete ce pot rezolva situatii dificile si-i vom ghida catre cheia implementarilor reusite.

Pentru ca jocul e totdeauna mai funny in echipa, invitam echipele! BTL-isti, PR-isti, alti organizatori de evenimente si cei ce le sunteti suport-eri intr-un fel sau altul: sunteti bineveniti!

Deoarece agendele sunt pline, vom tine portile deschise trei zile!

Pentru a ne strecura mai usor in programul invitatilor, am planificat sesiuni de vizite de cate doua ore: 10-12, 12.30-14.30, 15-17. Pentru joi si vineri. Pentru sambata doar una: 10-12.

Amanuntele pot fi aflate la [email protected] sau la 0723 192 291.  Confirmarile ne-ar ajuta sa ne organizam.

Va asteptam cu portile deschise!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related