Cavaler de campanie in forma unui furnizor: Promoart

Cavaler de campanie in forma unui furnizor: Promoart

Gandeste-te la cea mai recenta campanie misto scoasa din sertarul agentiei tale. O campanie integrata cu care v-ati putea fali peste mari si tari, la cele mai renumite festivaluri din pamanturile fagaduintei. Acolo unde zeii creativitatii imprastie aur, argint si bronz peste voi si invidie peste competitori.

Ne intoarcem putin in timp sa ne reamintim cum a inceput totul. Cum v-a venit ideea si cum ati vandut-o clientului. Cum l-ati convins ca, din marea de propuneri, a voastra este cea mai cea. Cum v-ati pus toate energiile pozitive in ea, sudoarea si injuraturile pentru noptile pierdute la birou. Cum ati cautat furnizori care sa livreze repede, bine si ieftin, ca doar bugetele nu erau un pot of gold de la capatul curcubeului si timpul nu se dilata dupa bunul plac.

Cum deadline-ul e mereu “acum 3 zile”, vrem sa faci un exercitiu de imaginatie si sa ne spui care sunt furnizorii in care ai incredere oarba ca se incadreaza in el. Sa zicem furnizorul de print in mana caruia ti-ai lasa productia linistit pentru o idee suflata cu metale fine, ca cea de mai sus. Despre care stii ca e atent la detalii, ca are preturi bune si ca iti poate livra de pe-o zi pe alta sau chiar in aceeasi zi, ca sa nu inceapa cu stangul campania clientului (sau poate chiar sa nu inceapa deloc). Un furnizor ca un cal alb caruia ii dai jaratic, se da peste cap de 3 ori si te sustine sa ajungi peste mari si tari. Cine este? Stai linistit, nu ne grabim. Gandeste-te bine.

OK, hai ca iti spunen noi un furnizor de incredere de print de mari dimensiuni pentru o agentie de publicitate ca a ta. Te scapam de-o grija si ciocnim un potir cu bere la urmatorul premiu castigat: Promoart – locul in care se intalnesc viteza, calitatea si preturile bune.

Promoart si-a configurat intreaga activitate in jurul vitezei, reusind sa onoreze comenzile chiar si in aceeasi zi, la preturi competitive. Stii si tu, multi furnizori iti pot da preturi bune, dar putini se pot incadra in deadline-urile scurte.

Cum nu este doar o companie standard de productie publicitara, ci ofera solutii complete de publicitate, Promoart acopera o gama larga de servicii:

  • Print outdoor 
  • Print indoor 
  • Servicii personalizare 
  • Tipar digital si offset
  • Grafica & design
  • Sisteme expunere
  • Obiecte promotionale

Dispune de o lista variata de echipamente de ultima generatie, dar probabil cel mai important lucru pentru clienti este faptul ca pot livra ceea ce promit in termenul si parametrii stabiliti, fara o zi in plus si fara culori mai aprinse sau mai sterse decat mostrele aprobate. Pentru a nu rata niciun termen de livrare, fabrica de print Promoart dispune de 3 conexiuni la internet si de un generator automat de 100 KVA, pentru a se asigura ca poate primi artwork-ul tau si ca il poate executa in orice situatie.

In plus, ai la dispozitie o platforma dedicata prin intermediul careia poti urmari in fiecare moment in ce stadiu este comanda ta. Asa ca nu te ia nimic prin surprindere.

Daca mai spunem ca are grija si de mediul inconjurator, recicland materialele si filtrand noxele, s-ar putea sa ti se para totul un basm.

Acestea fiind spuse, daca ai obosit sa tot alergi din floare-n floare testand apele furnizorilor, ti-ar prinde bine sa afli mai multe despre Promoart de aici. Asaza-te la casa ta alaturi de un partener de incredere, care sa livreze repede si bine.

Nu incalecam pe-o sa. Lasam deschisa povestea campaniilor valoroase realizate de agentia ta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related