Plita cu inductie si cuptorul cu abur de la Electrolux – tehnologia pentru Chef-ul din tine

Cu aproape 100 de ani de experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari din Europa, Electrolux aduce excelenta culinara atat in cele mai renumite bucatarii ale lumii, cat si in casele utilizatorilor.

Unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor si a echipamentelor profesionale, Electrolux dezvolta solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a nevoilor consumatorilor casnici si profesionali. Astfel, Electrolux este recunoscut pentru adaptarea tehnologiilor profesionale pentru uzul casnic, incurajand astfel performanta culinara si creativitatea in bucatarie.

Cuptorul cu abur CombiSteam de la Electrolux este un exemplu de echipament casnic ce utilizeaza un secret al bucatarilor profesionisti: combinarea caldurii conventionale cu aburul. Datorita acestei tehnologii, bucatarii din cele mai renumite restaurante cu stele Michelin obtin mancaruri cu un interior fraged si cu o crusta crocanta, pastrand in acelasi timp calitatile nutritive ale alimentelor. Aceleasi rezultate remarcabile sunt aduse in bucatariile casnice, CombiSteam fiind prevazut cu 25 de functii de gatire cu abur, pentru ca tu sa gasesti mereu progamul potrivit preparatelor. Mai mult, pentru a-ti aduce mereu inspiratia in bucatarie, CombiSteam dispune de 100 de retete predefinite, usor de accesat si de setat.

Datorita sistemului de incalzire UltraFanPlus cu ventilator si sistem de ghidare a aerului, alimentele vor fi gatite uniform, oriunde s-ar afla in cuptor, pastrandu-si atat forma, cat si culoarea si valorile nutritionale. Mai mult, cu ajutorul sondei pentru alimente FoodProbe, vei putea monitoriza gradul de preparare a interiorului mancarii, pentru a te asigura mereu de rezultate perfecte.

Plitele Infinite Induction de la Electrolux sunt un alt exemplu de tehnologie de ultima ora adusa in bucataria ta. Secretul din spatele plitei consta in tehnologia inductiei care realizeaza incalzirea directa a vasului in care prepari mancarea, grabind procesul si scurtand timpul necesar gatitului. Mai mult, pierderile de caldura sunt minime si caldura reziduala este integrata in procesul de preparare, scazandu-se consumul energetic.

De asemenea, cu ajutorul functiilor inteligente vei putea avea un control deplin asupra intregului proces de preparare. De exemplu, functia Stop+Go iti permite sa pui Pause pregatirii mancarii atunci cand e nevoie, pentru a o continua ulterior, printr-o simpla comanda, treptele de incalzire te vor ajuta sa selectezi precis intensitatea caldurii, iar functia Booster accelereaza procesul de gatire. De asemenea, plita poate fi folosita in deplina siguranta, deoarece se incalzeste doar zona de sub vasele in care prepari, zona care opreste automat procesul de incalzire in momentul in care ridici vasul de pe plita.

Da frau liber imaginatiei culinare – ai sustinerea tehnologiei de ultima ora cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux!


Related