DIVERTILAND este pregatit pentru evenimentele tale corporate

DIVERTILAND este pregatit pentru evenimentele tale corporate

Divertiland, cel mai mare operator de pe piata de divertisment&leisure din Romania, a investit peste 25 milioane de euro in amenajarea celor trei locatii - Divertiland, Divertiland Playland si LNKO-Souvlaki&Grill (restaurant grecesc).

Acestea prezinta o oferta completa de petrecere a timpului liber si de organizare de petreceri private, punand la dispozitia clientilor servicii de calitate si pachete personalizate.

In ultimii doi ani, Divertiland a organizat peste 300 de petreceri corporate in cadrul locatiilor pe care le opereaza.

Printre facilitatile oferite se numara si accesul la atractiile din Divertiland sau Playland si o gama  variata de servicii si produse interne care acopera toate aspectele necesare organizarii unui eveniment: logistica, personal specializat, catering intern, entertainment, servicii foto –video, programe de team building outdoor si indoor, solutii tehnice, securitate, servicii transport, solutii de personalizare si decorare.

Consultantii in evenimente va stau la dispozitie si va ofera suportul si expertiza necesara in planificarea si implementarea evenimentului dorit.

Spatiile sunt versatile si permit realizarea unei game variate de evenimente corporate, de la aniversari de companii, petreceri tematice, team buildinguri , cocktailuri, pana la  expozitii, conferinte, lansari de produse si servici, prezentari sau seminarii.

 

Divertiland

Amplasat in Militari, Divertiland este cel mai mare parc de distractii in aer liber din Bucuresti, care in prezent ofera piscine cu cea mai inalta calitate a apei, tobogane, singura piscina cu valuri din Bucuresti, plaja cu nisip, singurul lazy river din oras, restaurante, pavilioane acoperite si zone speciale pentru copii. Deschis la jumatatea sezonului estival din 2012, Divertiland este primul concept de parc de distractii dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria divertismentului. In urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber si acoperite, Divertiland a devenit cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est.  


 Primul loc din Bucuresti unde poti lua lectii de surf!

 

Playland

Divertiland Playland este primul parc de distractii indoor din  capitala. Acesta este localizat intr-un spatiu de peste 5.000 m², situat in incinta Atlas Business Center din Pipera, in imediata apropiere a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Pe langa evenimentele tematice si petrecerile pentru copii, Playland ofera o gama de atractii unice pentru o zi de distractie in familie: singura partie acoperita de schi, cele mai mari gonflabile, perete de escalada, Bungee Dome, trenulet, carusel, derdelus si un restaurant cu design American - Divertiland Diner.

 


Singura Partie artificiala de Ski din Bucuresti.

 

LNKO

LNKO Souvlaki&Grill are o suprafata de 200 de mp (zona de bucatarie si luat masa) si este situat in incinta zonei de restaurante care ocupa al 2-lea etaj al Mega Mall. Cu un meniu variat din bucataria traditionala greceasca, precum gyros-ul sau souvlaki-ul, LNKO are un cost accesibil pentru o masa luata in familie. Design-ul LNKO combina elemente industriale, minimaliste, dar contine si accente traditionale grecesti – precum maslinul adus special din Grecia si care reprezinta elementul central al restaurantului din Mega Mall. Bucataria este deschisa si permite clientilor sa urmareasca toate etapele prepararii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related