Yucca Center – un concept holistic pentru trup, minte si spirit

Yucca Center – un concept holistic pentru trup, minte si spirit

Azi vreau sa-ti spun o poveste despre o planta uimitoare. Yucca se numeste, si este un simbol pentru frumusete, sanatate si armonie, motiv pentru care am ales aceasta planta ca fiind si conceptul  centrului nostru wellness.

Florile albe, unite ca intr-o tesatura diafana, se ridica mandre din mijlocul frunzelor  ramificate in jurul lor, in forma unei mandale, dand impresia unei sofisticate rochii de mireasa. Nu intamplator, planta Yucca este un simbol al frumusetii, armoniei universale si puritatii.

Sub aspect curativ, planta era folosita in trcut de catre inteleptii mayasi si amerindieni,datorita efectelor sale benefice asupra organismului. Bogat in vitamine si minerale, extractul de Yucca este recomandat in osteoporoza, dureri de oase, in cure de detoxifiere dar si pentru remodelarea corporala, ajutand la accelerarea metabolismului. Seva sa poate fi folosita in tratarea anumitor afectiune dermatologice (eczema, matreata, acnee etc), asa ca ce alt simbol mai bun am fi putut alege pentru un centru holistic si de infrumusetare de la interior spre exterior? In plus, asemeni albului purificator al florilor sale, Yucca curata impuritatile din aer, ionizandu-l.

Tot in cultura amerindienilor, Yucca are valente spirituale, astfel ca noi vrem ca Yucca Wellness Center sa intrupeze multitudinea de laturi pe care aceasta floare le contine: estetica, medicala, cosmetica si chiar spirituala, pentru ca, nu-i asa, frumusetea vine in primul rand din suflet.

La noi, vei descoperi atat o oaza de liniste in mijlocul junglei urbane din capitala, cat si un loc unde te poti Relaxa, Remodela si Reintineri.

Te asteptam cu o gama variata de tratamente de remodelare corporala, rejuvenare faciala, servicii de infrumusetare, dar si numeroase terapii de echilibrare emotionala menite sa te transforme in cea mai buna versiune a ta.

 

Serviciile noastre:

Pentru trup

Remodelarea corporala incepe prin a-ti cunoaste mai bine corpul si parametrii sai. Nu poti slabi, daca nu stii de unde vine problema. Poate ca ai doar retentie de apa si atunci vom apela la terapii de drenaj sau poate ca vorbim de un surplus de kilograme pe fondul unei grasimi viscerale crescute. Asadar, prima sedinta este despre stabilirea raportului intre masa grasa, masa  musculara si  cantitatea de lichide din organism cu ajutorul Bio Impedantei Electrice si aflarea tipului de celulita cu Cell Meter pentru  a putea recomanda cele mai potrivite terapii pentru tine.

 

Sculptor -  un echipament unic in Romania, de care te poti bucura numai la  Yucca Wellness Center! Cum orice sculptor are nevoie de instrumentele sale pentru a crea arta, asa si aparatul nostru isi are instrumentele sale pentru a-ti contura un corp de zeita. Astfel, cele cinci principii pe care se bazeaza SCULPTOR sunt:

*CAVITATIA 2.7 (pentru eliminarea tesutului adipos din zona-tinta, pierdere in greutate);
 *DERMO HEALTH (pentru eliminarea retentiei de apa, detoxifiere si drenaj limfatic);
*MEZOTERAPIA VIRTUALA (fara ace) (un tratament eficient impotriva celulitei, vergeturilor, cicatricilor )
*MICRODERMABRAZIUNEA (indepartarea ridurilor fine si a cicatricilor lasate de acnee,puncta negre etc.)
*DERMO LED (stimularea productiei de elastina si colagen, cu efect anti-ageing).

 

Terapii la cald care ne ajuta sa ne detoxifiem organismul, favorizand astfel pierderea in kilograme: impachetari, termocuverta, tunel cu infrarosii.

Si pentru ca tot vorbeam de detoxifiere, terapia Detox SPA – ajuta la curatarea ionica a organismului  prin osmoza.

Radiofrecventa Premium pentru tonifiere, eliminarea celulitei si reintinerire.

Masaje corporale pentru relaxare, pentru eliminarea celulitei sau pentru energizare. Cel mai bun raspuns metabolic il avem atunci cand stim sa ne relaxam, asa ca te invitam sa incerci masajul noastru cu pietre calde, cu bete de bambus sau pe baza de uleiuri aromaterapeutice.

Pentru tonifiere: daca slabim, trebuie sa si tonifiem zona, in caz contrar, ne vom confrunta cu un aspect inestetic al pielii. Iti propunem sedinte de electrostimulare si presodrenaj, dar si masaje de fermitate.

Micropen pentru reducerea vergeturilor si imbunatatirea texturii generale a pielii.

Fit Room  (ce aduce ca noutate conceptul Fetno – o combinatie intre Fitness si dans Etno), precum si alte clase de aerobic axate pe lucrarea diferitelor zone cu probleme.

Pentru un ten tanar si frumos:

-oxigen hiperbaric cu gama Oxy Plus pentru reintinerire;
-mezoterapie virtuala (fara ace) pentru un lifting facial instant, stimularea colagenului si a elastinei;
-biostimulare pentru estomparea cearcanelor si tonifierea tenului;
-microdermabraziune cu pulbere de diamant pentru atenuarea pistruilor, eliminarea petelor pigmentare, decongenstionarea tesuturilor si accelerarea hidratarii naturale a tenului.
-Micropen pentru eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei si a cicatricilor.
-tratamente semnatura ale specialistilor Yucca, personalizate in functie de nevoile tenului. marca Phyt’s, Casmara sau Bruno Vassari.

Pentru suflet:

-psihologie;
-coaching;
-yoga;

Pentru minte si dezvoltare personala:

-workshopuri de dezvoltare personala, terapie prin arta, feminitate etc.
-cursuri de nutritie, cosmetica naturista, etc.

Pentru sanatatea ta:

-terapie prin masaj la patul cu jad;
-nutritie;
-Yucca Bar cu preparate sanatoase si sucuri de detox; meniuri sanatoase si gustoase pentru un program de remodelare cu adevarat holistic.
- consiliere specializata in estetica, dermatologie, nutritie;

Pentru ca sa radiezi de frumusete:

-manichiura si pedichiura SPA;
-coafura;
-impletituri rusesti;
-make-up;
-epilat cu ceara si cu zahar;

Te asteptam cu drag in frumoasa noastra oaza de liniste si sanatate, situata in mijlocul junglei urbane din capital, sa experimentezi starea de bine pe  toate planurile!

Yucca Wellness Center

Website: www.yuccacenter.ro
Programari: 0744 651 661 / 0755 100 999
Adresa: Str. Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15 (zona Dorobanti)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related