Noi indragim in continuare printul. Voi?

Noi indragim in continuare printul. Voi?

Cu cei de la Agrafa Print Services ne stim de mai bine de 10 ani de cand sunt solutia la orice problema legata de productia publicitara. Si pentru ca sunt oameni cool si pe trend, era si normal sa se reinventeze odata cu fenomenul de superdigitalizare care a cuprins intreaga lume. 

O sa ziceti, probabil, ca printul e pe moarte.
Nu, nu, printul nu e nici pe departe de a ajunge acolo pentru ca stie sa faca echipa buna cu digitalul. Iata cum:

La inceput www.agrafa.ro a fost doar un site de prezentare a companiei Agrafa Print Services si a produselor disponibile, insa odata cu posibilitatile pe care tehnologia si lumea digitala le ofera, iar cei care ii cunosc deja stiu ca sunt prietenul cu tehnologie avansata din domeniul printului, au decis sa vina in ajutorul publicitarilor cu un nou site, modern si intuitiv, care ofera posibilitatea comezilor online.
Ce inseamna asta? Pentru produse standard, comenzile pot fi plasate si procesate usor astfel incat timpul de productie sa se diminueze semnificativ, iar produsele comandate sa ajunga in cel mai scurt timp in mana oamenilor de marketing ai brandurilor si companiilor.

De asemenea, cu totii stim cat de dificila este incadrarea intr-un buget de marketing, nu-i asa?
Si ei s-au gandit la acest lucru si au decis sa simplifice treburile.

Cum? Au introdus optiunea unui calculator online, diponibil pentru majoritatea produselor si serviciilor de print din portofoliul Agrafa Print Services. Aceasta medota de calcul online te ajuta nu numai sa-ti calculezi singur o comanda, dar sa-ti si planifici bugetul din timp sau sa-l ajustezi in timp real. De acum nu mai trebuie sa trimiti o cerere de oferta si sa astepti ca cineva sa calculeze comanda si sa trimita inapoi oferta de pret. Mult mai simplu, nu?

De cateva luni, de cand au deschis magazinul online, utilizatorii au fost incantati de noua modalitate prin care-si pot comanda materialele promotionale, iar comenzile s-au marit, in timp ce perioada de productie s-a micsorat.
Cu o experienta de mai bine de 10 ani in lumea printului digital, Agrafa Print Services  vine cu o solutie inovativa, noua platforma online Agrafa,  prin care poti plasa o comanda  rapid si cu maximum de eficacitate. 
Noi zicem ca e „a win-win situation”, si o zicem din experienta. Tu ce zici?

Haide pe www.agrafa.ro sa te convingi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related