7-UP aduce 7-UP ICE, din nou, in Romania!

7-UP, cunoscuta bautura racoritoare cu gust de lemon-lime, continua seria de surprize oferite consumatorilor romani in acest an prin re-introducerea pe piata romaneasca a 7-UP Ice in editie limitata. Lansat in premiera in Romania vara trecuta, 7-UP ICE revine si in acest an, pentru a oferi o aroma intensa si persistenta de racoare, ce confera un efect de "inghetare a gurii", timp de cateva minute. 7-UP Ice este bautura racoritoare ideala pentru acest sezon estival datorita combinatiei inedite dintre efectul racoritor de menta si binecunoscuta aroma de lemon-lime.

7-UP, prima bautura racoritoare cu gust de lemon-lime din lume (aparuta in 1929), se bucura de un real succes pe piata romaneasca, inregistrand in primul trimestru din 2005 o crestere spectaculoasa de 90% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2004.
|n linie cu cerintele tot mai sofisticate ale consumatorilor romani, 7-UP a introdus in 2004 pe piata romaneasca si 7-UP Light, varianta fara zahar, cu acelasi gust inconfundabil de lemon-lime.
Alaturi de 7-UP si 7-UP Light, 7-UP Ice participa si in promotia "7-UP te trimite peste 7 mari si 7 tari", ce se desfasoara pana in data de 29 iulie a.c. Promotia, ce si-a desemnat deja primii castigatori, pune in joc premii spectaculoase: 7 excursii de vis in 7 dintre cele mai exotice destinatii de vara ale lumi si 700 de hamace.
7-UP a fost lansat in Romania in prima jumatate a deceniului trecut. |n 2004, 7-UP a revenit puternic printr-o noua campanie publicitara bazata pe pozitionarea "7-UP. Think Clear" si prin relansarea celebrului personaj Fido Dido. Supranumit "The King of Cool", Fido-Dido este un personaj simpatic creat in 1987 de Joanna Ferrone. Incepand cu anii 90, el a fost asociat cu 7-UP, aparand in reclamele cunoscutei bauturi racoritoare. Ani de-a randul, el a reprezentat un adevarat fenomen pe plan international, indragit de milioane de tineri din lumea intreaga.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related