GMP PR in 2008

Acum un an, departamentul de PR al agentiei de publicitate GMP anunta ca devine firma de sine statatoare. Azi, GMP PR anunta o cifra de afaceri, aferenta anului 2008, de 1,8 milioane de euro.

2008 a fost un an dinamic, care a dus atat la cresterea companiei, cat si la cresterea volumului de business. GMP PR si-a dublat numarul de angajati (de la 10 la 21), si-a infiintat divizie de organizare de evenimente, si-a extins portofoliul cu 15 noi clienti si, nu in ultimul rand, s-a mutat intr-un nou sediu.

"Anul 2008 n-a fost deloc usor. Desprinderea de agentia-mama a implicat noi responsabilitati si provocari.Ne bucuram ca am reusit, pe o piata atat de instabila din punctul de vedere al resurselor umane, sa consolidam o echipa valoroasa", a declarat Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related