A inceput etapa finala de vot la BestAds, singurul festival online de publicitate din Romania

BestAds, singurul festival online de publicitate din Romania, a intrat in etapa finala. Pana pe 22 februarie, cei aproape 50.000 de membri ai comunitatii IQads sunt chemati din nou la urne, pentru al cincilea an consecutiv. Cel mai mare juriu al unui festival de publicitate voteaza cele mai bune reclame romanesti produse in 2008, la cele 5 categorii ale Festivalului: TV, coloana sonora, print, radio si campanie.

BestAds isi propune sa verifice din cat mai multe surse, de la membrii comunitatii IQads, care au fost cele mai bune productii publicitare romanesti din 2008. Juriul BestAds este intr-adevar unul special, format din cei care nu se rezuma la a privi publicitatea pasiv, ci o analizeaza cu pasiune pe parcursul unui an intreg, fie ca lucreaza in industrie, fie ca nu. Ca dovada, BestAds a strans in primele trei zile de la momentul lansarii aproape 5.000 de voturi.

In etapa finala, membrii comunitatii IQads pot alege cate o reclama favorita din fiecare categorie de festival, prin vot pe www.bestads.ro. Timp de 3 saptamani, numarul voturilor si situatia optiunilor pot fi urmarite in timp real pe site.

Cele 14 agentii care au realizat cele 28 de lucrari finaliste sunt: Next Advertising (cu 6 lucrari), Leo Burnett si McCann-Erickson (cu cate 4), Ogilvy, Papaya Advertising si Publicis (cu cate 2) si 23 Communications Ideas, CAP & NextCap, GMP, Graffiti BBDO, Grey, Headvertising, Odyssey, Propaganda, cu cate o lucrare. De asemenea, pe www.bestads.ro pot fi vazute si rezultatele celor patru editii anterioare ale BestAds.

IQads este cea mai importanta platforma care aduce impreuna comunitatea pasionatilor de publicitate, fie ei profesionisti respectati ai domeniului, fie simpli admiratori ai fenomenului publicitar. Avand o audienta de 150.000 de vizitatori unici lunar si aproximativ 50.000 de membri ai comunitatii online, IQads ofera zilnic continut multimedia: stiri, interviuri, analize, clipuri publicitare s.a. De asemenea, IQads dezvolta o serie de evenimente dedicate publicitatii precum ADfel, AdBreak, Adidea, AdPlay, BestAds, Cupa Agentiilor la Fotbal sau festivalul de film digital Kinofest.

IQads face parte din grupul Realitatea.Catavencu, fiind cel mai important produs media dedicat industriei de advertising din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related