Agentiile de publicitate din Statele Unite isi concediaza angajatii

Agentia Crispin Porter & Bogusky, un jucator important in industria publicitatii din Statele Unite, a anuntat ca va renunta la serviciile a 60 de angajati, din totalul de 900, drept raspuns la criza economica, informeaza BrandRepublic.

Agentia, responsabila pentru campania Microsoft "I'm a PC" si avand in portofoliu branduri precum Burger King, Domino's Pizza, Coca-Cola sau Volkswagen, nu este singura agentie care a recurs la astfel de masuri. Leo Burnett sau Ogilvy Group au procedat similar, iar in ultimele luni, in SUA, numarul celor concediati din agentiile de publicitate a atins ordinul miilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related