Cat de greu e sa predai creativitate?

Hai sa ne intelegem. Creativitatea nu se dobandeste. Sunt oameni care nici in ruptul capului nu vad legatura dintre 2 lucruri chiar daca ele sunt legate intre ele de un milion de conexiuni. Dar creativitatea se poate creste, cultiva, rafina, imbogati.

E bine pentru studentii inscrisi la scoala ADC*Ro sa stie ca publicitatea utilizeaza creativitatea in gasirea de solutii, de raspunsuri. Folosirea ei are intotdeauna scop. Iar rolul nostru, al tutorilor, este de a-i familiariza pe studenti cu modalitatile in care poate fi utilizata creativitea, in partea de predare si de a pune intrebarile bine, in faza de feedback. 
Nu facem insamantare de creativitate in vitro. Ci o slefuim, ii dam turnura potrivita, daca ea exista.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Mircea Popa
acum 15 ani
Oare creattivitatea nu se bazzeaza pe un fel de haos si pe o productie de reprezentari luxuriante despre acelasi obiect?

Desi nu am urmat cursurile vreunei scoli de advertising, ma intreb daca nu cumva creativitatea nu se si toceste daca este utilizata in exces inspre famoasa "rezolvare de probleme"...

Alexandru Marciuc
acum 15 ani
Pai haosul si reprezentarile luxuriante sunt ceea ce numesc oamenii astia "productii de festival". Adica daca vrei sa faci ce te tai capul pe banii clientului nu inseamna ca faci neaparat publicitate. ADC*Ro iti canalizeaza energia creativa pe cararile pe ea treabuie utilizata in advertising.
Alexandru Marciuc
acum 15 ani
*pe care ea...


Branded


Related