Ogilvy Group este agentia de comunicare a companiei Eureko

Ogilvy Group Romania a fost ales pentru a dezvolta si implementa strategia de comunicare integrata a companiei Interamerican Romania - parte a Grupului Eureko din 2001 - care a devenit in mod oficial Eureko incepand cu aceasta luna. Procesul de re-branding face parte din strategia companiei de a-si consolida pozitia solida detinuta pe piata locala de asigurari si pensii.

Procesul de selectie a avut loc la sfarsitul anului trecut si a cuprins 7 agentii si grupuri de comunicare din Romania.

"Pentru 2009 avem planuri importante atat in ceea ce priveste segmentul de asigurari, cat si in ceea ce piveste pensiile private, de aceea am cautat un partener cu experienta in domeniul financiar si cu vizune integrata asupra comunicarii companiei si a produselor noastre inovative. Credem ca solutiile financiare profesioniste si sigure au nevoie de o comunicare pe masura care sa raspunda exigentelor clientilor nostri asupra carora ne concentram toate eforturile," spune Shaun Russell, CCO Interamerican Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related